Ювентус победи Милан с 3:1 в дербито на 30-ия кръг

...
Ювентус победи Милан с 3:1 в дербито на 30-ия кръг
Коментари Харесай

Юве пречупи Милан в края

Ювентус победи Милан с 3:1 в дербито на 30-ия кръг в Серия А. Головете за триумфа на "старата госпожа " осъществиха Дибала, Куадрадо и Кедира, за Милан прецизен беше Бонучи.

Всяко допиране от страна на Леонардо Бонучи беше посрещано с шумни възгласи от страна на домакинската аудитория.

Ювентус откри резултата още в 8-ата минута, когато с отдалечен удар Пауло Дибала се разписа с отдалечен шут, който не остави шансове на Донарума. Шест минути по-късно Андре Силва опитва мерника си, само че не сполучи. Минута по-късно още веднъж той не сполучи.

Милан изравни с гол на Леонардо Бонучи, който с глава матира Буфон в 28-ата минута на срещата.

В 55-ата минута на срещата Чалханоглу натресе гредата зад Буфон, само че резултатът остана неизменен - 1:1. Две минути по-късно удар на Чалханоглу беше спрян от вратаря Буфон.

В 75-ата минута на срещата Игуаин излезе очи в очи с Донарума, само че не съумя да го преодолее.

Юве нанесе своя удар в последните десетина минути на срещата. В 79-ата минута на дуела Сами Кедира пусна добър пас към Куадрадо и той с плонж матира Донарума за 2:1. Сами Кедира направи резултата 3:1 в 87-ата минута и фиксира крайния резултат.

Така Юве е водач с актив от 78 точки, а Милан е 6-ти с 50. Така задатъкът на торинци пред втория Наполи е 4 точки, откакто отборът от Неапол приключи 1:1 със Сасуоло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР