Ювентус победи Дженоа с 3:1 в мач от 11-ия кръг

...
Ювентус победи Дженоа с 3:1 в мач от 11-ия кръг
Коментари Харесай

Дибала и Роналдо донесоха успех на Ювентус над Дженоа

Ювентус победи Дженоа с 3:1 в мач от 11-ия кръг на Серия А. Точни за триумфа на отбора на Андреа Пирло бяха Пауло Дибала и Кристиано Роналдо, който се разписа на два пъти от дузпа в своя мач №100 с екипа на " бианконерите ". За домакините от Дженоа вкара някогашният състезател на торинци Стефано Стураро.

След извоюваните три точки Ювентус към този момент има актив от 23 точки на четвъртата позиция. Със същия актив е и третият Наполи. Дженоа е предпоследен с шест точки.

Юве можеше да поведе в резултата още в 19-ата минута, само че изстрел на Родриго Бентанкур от границата на наказателното поле мина около левия непряк дирек. В края на първата част Маккени пропусна да даде задатък на Юве, пращайки топката над вратата.

В 57-ата минута Пауло Дибала даде задатък на Юве. Маккени с глава изведе Дибала на добра позиция, а аржентинецът се разписа за първи път през сезона в Серия А с изстрел по земя.

Две минути по-късно гол на Федерико Киеза не бе зачетен поради засада.

В 63-ата минута някогашният състезател на „ остарялата госпожа “ Стефано Стураро върна Дженоа в мача с изстрел от воле. 120 секунди по-късно Дибала още веднъж се разписа, само че голът му не бе приет още веднъж поради засада.

В 72-ата минута Роналдо нанесе удар с глава от близка отдалеченост, само че Перин съумя да го избие.

В 76-ата минута Хуан Куадрадо бе повален в наказателното поле от Ровела, който докара до дузпа за Юве. Зад топката застана щатният реализатор Кристиано Роналдо, който с мощен удар, ориентиран към средата на вратата не остави шансове на Перин да отрази наказателния удар.

Минута преди края на постоянното време Перин извърши нарушаване против Мората и бе свирена втора дузпа за торинци. Кристиано Роналдо още веднъж бе прецизен от бялата точка с осъществяване наподобяващо първото му в мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР