Ювентус официално обяви подписването на договор с концерна за безалкохолни

...
Ювентус официално обяви подписването на договор с концерна за безалкохолни
Коментари Харесай

Ювентус подписа договор с Coca Cola


Ювентус публично разгласи подписването на контракт с концерна за безалкохолни питиета Coca Cola. Партньорството сред двете страни ще бъде за две години, в които Кока Кола ще бъде формален сътрудник на “бианконерите” и нейните питиета ще се продават в магазините на Юве, както и в кафенетата на “Ювентус Стейдиъм”.

“Coca Cola се вписва идеално в тактиката за развиване на клуба. Това партньорство е с компания с голяма известност и авторитет. Целта е да се увеличи въздействието на компанията на италианския пазар и ние ще работим дружно в тази посока. Искаме да растем дружно в идващите години”, съобщи по този мотив финансовият шеф на Ювентус Джорджо Ричи.

“Coca Cola постоянно е била покрай света на футбола и оказва помощ всички да бъдем дружно и да прекарваме положителни моменти, подкрепяйки обичания тим. Вълнуваме се, че още веднъж имаме късмет да споделим нашата пристрастеност и да представим нашите полезности в партньорство с икона в спорта от ранга на Ювентус”, добави пък генералният управител на Кока Кола за Италия Алекс Зилиара.

Juventus e @CocaColaIT, insieme! https://t.co/Ga52jg2ikv pic.twitter.com/AVJjBTWX6e
— JuventusFC (@juventusfc) October 28, 2019 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР