Ювентус направи 3:3 с Аталанта в голово шоу от 19-я

...
Ювентус направи 3:3 с Аталанта в голово шоу от 19-я
Коментари Харесай

Ювентус и Аталанта направиха 3:3 в голово шоу

Ювентус направи 3:3 с Аталанта в голово шоу от 19-я кръг на Серия А. Това беше. Санкцията е за подправено счетоводство, измами при трансферни покупко-продажби и надписани заплати.

След ремието Юве е на девета позиция с 23 точки, до момента в който Аталанта се изкачи до пета позиция с 35. Наполи води в класирането с 50 точки, Милан е втори с 38 и мач по-малко.

Аталанта излезе напред в резултата още в петата минута посредством Адемола Луукман. Домакините изравниха в 25-ата минута посредством Анхел ди Мария. Той вкара от дузпа, отсъдена поради нарушаване против Николо Фаджоли. Десет минути по-късно 21-годишният Фаджоли асистира на Аркадиуш Милик за 2:1. Това беше осми гол за поляка през сезона.

Осем минути след началото на второто полувреме обаче Аталанта още веднъж водеше. Още в първите секунди след пауза Луукман асистира на Йоаким Миеле за 2:2. В 53-ата англичанинът засече центриране на Жереми Бога за 2:3. Това е. Крайното 3:3 фиксира бразилецът Данило в 65-ата минута след осъществяване на свободен удар.

„ Знам, че обстановката е отвън надзор, изключително за клуб като Ювентус. Но ние би трябвало да продължим да работим на терена. Затова желая да благодаря на футболистите, че дадоха всичко. Да осъществят три гола след напрежението, което им се стовари, си е удивително. А и има осезаема разлика в настроението им “, изясни трнеьорът Максимилиано Алегри след мача.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР