Ювентус излъга Верона с 1:0 в късния съботен мач от

...
Ювентус излъга Верона с 1:0 в късния съботен мач от
Коментари Харесай

Юве измъкна трите точки срещу Верона с последния удар в мача

Ювентус излъга Верона с 1:0 в късния съботен мач от италианската Серия А, откакто Андреа Камбиасо се разписа в шестата минута на добавеното време. Победата изпрати клуба от Торино на върха на таблицата. След този триумф отборът на Масимилиано Алегри събра 23 точки. “Бианконерите ” имат една повече от втория Интер и са на две пред Милан, като грандовете от Милано са с мач по-малко.


Облекчението след победния гол на Камбиасо беше осезаемо за Юве, защото на два пъти попадения на Мойс Кийн бяха анулирани от видео помощник рефера. Това бе една извънредно разочароваща вечер за 23-годишния италиански нападател. Първият гол на Кийн пристигна след брилянтен соло ход, като бе анулиран за извънредно тънка засада. Вторият гол на нападателя беше анулиран за фаул от самия Кийн по време на офанзивата.

Ювентус трябваше да преживее още едно отчаяние в средата на втората част. Макени проби до аутлинията и подаде обратно към Киеза. Атакуващият футболист стреля от точката на дузпата, само че футболист на Верона почисти тъкмо преди топката да влезе в мрежата.

Тимът на Верона удържа ремито съвсем до последно. Но при няколко оставащи секунди до края, удар с глава на Аркадиуш Милик се върна от гредата и Камбиасо съумя да вкара топката, с цел да хвърли в възторг феновете на “Алианц Стейдиъм ”.

Това бе втора поредна победа за Ювентус и четвърта поредна суха мрежа в Серия А. В идващия кръг торинският гранд гостува на Фиорентина, който все още е 6-ти в класирането. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР