Ювентус иска да привлече в клуба спортния директор на Милан

...
Ювентус иска да привлече в клуба спортния директор на Милан
Коментари Харесай

Ювентус иска директор на Милан

Ювентус желае да притегли в клуба спортния шеф на Милан Фредерик Масара, оповестява “Гадзета дело Спорт ”. “Старата госпожа ” продължава да страда от съществени управнически проблеми, откакто се наложи управителният съвет на отбора да напусне заради влошеното финансово положение и няколкото разнообразни следствия, които текат против клуба. 
 Ювентус стигна единствено до реми в последния си тест преди завръщането на Серия Ювентус стигна единствено до реми в последния си тест преди завръщането на Серия " А "
В момента Масимилиано Алегри упражнява съвсем цялата спортно-техническа власт в клуба, само че се нуждае от помощ. Именно за това в полезрението на отбора от първата столица на Кралство Италия е попаднал Масара. Двамата с Алегри са съотборници като футболисти в отборите на Павия и Пескара и се познават чудесно, което е наклонило съществено везните в интерес на фаворизиране на Федерико Масара към този миг. Бившият шеф на Рома има контракт с Милан до лятото на 2024-а и не е ясно дали е податлив да напусне първенците.
 Милан подвигна още повече офертата си към Рафа Леао Милан подвигна още повече офертата си към Рафа Леао
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР