Ювентус играе при срещу Сампдория в двубой от 26-ия кръг

...
Ювентус играе при срещу Сампдория в двубой от 26-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус 3:2 Сампдория, Влахович изпусна дузпа

Ювентус играе при против Сампдория в дуел от 26-ия кръг на италианската Серия А. Бремер откри още в 11-ата, а Адриен Рабио удвои в 26-ата минута. Томазо Ауджело обаче върна едно попадение в 31-ата, а минута по-късно Филип Джуричич изравни. Рабио още веднъж даде преднина на домакините в 64-ата минута.

„ Биаконерите “ не престават битката си за присъединяване в европейските клубни шампионати, откакто им бяха отнети 15 точки от актива поради финансови измами. В момента отборът заема осмата позиция с 35 точки, на 12 от четвъртия Рома.

Самп пък е в много нежелана обстановка, откакто е финален в класирането с едвам 12 точки и е на тъкмо толкоз от избавителната зона и успеха във всеки мач наподобява наложителна.

/ /

Домакините от Ювентус започнаха по-добре дуела и извършиха два корнера пред вратата на противника, които обаче не доведоха до нещо по-опасно за 19-годишния дебютант за Самподрия Мартин Тюрк.

Първата голова опция обаче беше за Сампдория. В седмата минута Маноло Габиадини беше изведен зад отбраната на „ биаконерите “ самичък против Матиа Перин, само че не съумя да уцели вратата с изстрела си.

Само три минути по-късно Сампдория имаше нова чудесна опция да означи. Глейсон Бремер сбърка в средата на терена и позвали на Габиадини да напредне и да стреля от отдалеченост, само че право в ръцете на Перин.

Ювентус обаче отговори уместно, откакто в 11-ата минута откри резултата още с първия си късмет в мача. Филип Костич центрира от ъглов удар, а на ганицата на вратарското поле Бремер бе изтърван от отбраната на гостите и нанесе мощен изстрел с глава, с цел да означи за 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР