Ювентус е готов да започне преговори за привличането на крилото

...
Ювентус е готов да започне преговори за привличането на крилото
Коментари Харесай

Ювентус отмъква още един ас на Лацио през лятото

Ювентус е подготвен да стартира договаряния за привличането на крилото Матиа Дзакани от Лацио, откакто сътрудникът на футболиста Марио Джуфреди разяснява, че негов трансфер през лятото е вероятен, написа Tuttosport.

28-годишният Дзакани има още малко повече от година от сегашния си контракт с римския клуб, само че двете страни към този момент не са постигнали съглашение за удължаването му.

Футболистът прави оценка високо интереса от страна на Ювенутс и е неудовлетворен, че към момента не е получил предложение за нов дълготраен договор с Лацио, макар продължаващите договаряния.

Спортният шеф на Ювентус Кристиано Джунтоли към този момент работи по трансферната политика на гранда от Торино и е подготвен да работи при опция да се споразумее с Матиа Дзакани.

Ако прехвърлянето се реализира, Ювентус ще отмъкне втори главен състезател на Лацио това лято. В Италия неотдавна оповестиха, че „ остарялата госпожа “ се е договорила с бразилеца Фелипе Андерсън, чийто контракт изтича това лято и той ще напусне Лацио без трансферна сума.

Много е евентуално клубът да се раздели и с капитана си Чиро Имобиле, който прави разочароващ сезон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР