Ювентус е готов да се раздели с нападателя Гонсало Игуаин

...
Ювентус е готов да се раздели с нападателя Гонсало Игуаин
Коментари Харесай

Ювентус готов да се раздели с Игуаин

Ювентус е подготвен да се раздели с нападателя Гонсало Игуаин през лятото. От клуба са склонни да продадат аржентинеца, в случай че получат оферта от порядъка на 50 милиона евро, твърди " Спорт Медиасет ". Според изданието, Юве би трябвало да продаде част от звездите си, с цел да задържи други като Пауло Дибала и очевидно Игуаин ще бъде обречен за тази цел.

Игуаин бе притеглен от Наполи за сумата от 90 милиона евро преди две години с вярата да изведе клуба до успех в Европа. Аржентинецът се регистрира с 55 гола в последните 2 сезона, само че не съумя да блесне в най-важните мачове с някогашния си клуб Реал Мадрид, както на финала в Шампионската лига през предишния сезон, по този начин и в тазгодишния 1/4-финал сред двата отбора. Не без значение е и възрастта на футболиста, който скоро ще стане на 31 години.

Най-вероятната последваща дестинация за Игуаин пък се чака да бъде Пари Сен Жермен. Френският първенец се оглежда за евентуален заместител на Единсон Кавани, който е свързван с трансфер в посока Атлетико Мадрид. Предполага се, че към аржентинеца ще има интерес и от няколко тима от Премиър лийг, които могат да си разрешат неговите финансови искания.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР