Ювентус допусна трета загуба от началото на сезона. Старата госпожа

...
Ювентус допусна трета загуба от началото на сезона. Старата госпожа
Коментари Харесай

Ювентус се сгромоляса във Верона и зарадва своите конкуренти


Ювентус позволи трета загуба от началото на сезона. " Старата госпожа " се изложи при гостуването си на Верона с 1:2. Шампионите водеха в резултата 15 минути преди края, като преднината им бе подсигурена от Кристиано Роналдо. Оттам насетне обаче последва срив в селекцията на Маурицио Сари, от който се възползваха Фабио Борини и ветеранът Пацини. Поражението на " бианконерите " е страхотна вест за неговите преследвачи Интер и Лацио, които на следващия ден могат да понижат изоставането си до водачите.
 Торино загуби семейството си на Сампдория с 1:3
Кошмарът за Торино няма край и с новия треньор

" Биковете " паднаха с 1:3 от Сампдория

Верона изненада съществено своя конкурент, като му наложи здрава преса по целия терен. Въпреки това, Юве можеше да открие резултата в 20-ата минута, когато Дъглас Коща проби мощно през центъра, само че мощният му удар бе допрян леко от вратаря Силвестри и се отби в горната греда.

Голямата наслада за домакините настъпи в 21-ата минута, когато след центриране от фаул, албанецът Мараш Кумбула от близко с глава наказа Войчех Шчесни. Няколко секунди по-късно обаче попадението му беше анулирано, защото беше безусловно с няколко пръста зад последния в защитата на Ювентус.

До почивката гредата оказа помощ още един път на веронци, когато Кристиано Роналдо беше огрян от момент на самостоятелна класа.
 Гамбиец развинти Рома на
Гамбиец развинти Рома на " Олимпико "

Болоня удари " вълците " с 3:2 като посетител

Второто полувреме още веднъж стартира със мощни изяви за " синьо-жълтите ", само че разочарованието за тях настъпи в 65-ата минута. Кристиано Роналдо сътвори чудесно двойно подаване с Родриго Бентанкур и се впусна към вратата на противника. Рахмани гонеше 35-годишната звезда, само че по този начин и не съумя да завоюва конфликта си с живата легенда на международния футбол. Всичко завърши положително за Юве, защото Кристиано насочи доста прецизен изстрел по земя за 0:1!

Верона не се съобщи и дочака неточност на първенците в 76-ата минута. Миралем Пянич и Бентанкур не се схванаха задоволително добре за дейностите си в защита, като подариха кълбото за Фабио Борини, който технично около Шчесни направи 1:1.
 Снимка 465808
Източник:

Голямата сензация настъпи в 85-ата минута, когато реферът Давиде Маса отсъди дузпа. С помощта на ВАР, той видя, че Леонардо Бонучи е играл с ръка при корнер на Верона и уточни бялата точка. С виновната задача се нагърби ветеранът Джампаоло Пацини, който момент по-късно хвърли в делириум " Марк " Антонио Бентегоди ".

До края Юве се пусна в неспирни офанзиви, само че нито една от тях не промени злополучната футболна орис на торинци.

В идващия кръг Верона гостува на Удинезе. Ювентус пък ще има лесна задача против предпоследния Бреша.

ВЕРОНА - ЮВЕНТУС 2:1

0:1 Роналдо (65 " ), 1:1 Борини (76 " ), 2:1 Пацини-дузпа (86 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР