Ювентус допусна четвърта поредна издънка в Серия А и на

...
Ювентус допусна четвърта поредна издънка в Серия А и на
Коментари Харесай

Ювентус абдикира от битката за титлата с четвъртата си поредна издънка

Ювентус позволи четвърта поредна издънка в Серия " А " и на процедура абдикира от борбата за купата.

" Бианконерите " направиха тъждество 2:2 като посетители на Верона, като ще завъртят цялостен месец без победа в шампионата.

Юве остава на девет точки от водача Интер, а и е с мач повече, като поради формата на водача, надали може да има някакъв поврат в борбата за върха.

А три от тези четири издънки за Юве в последния месец пристигнаха единствено против тимове, които бяха в зоната на изпадащите. Изключение прави единствено загубата в Дерби д`Италия точно против водача Интер.

Днес Верона откри резултата още в 11-ата минута, преди Душан Влахович да изравни, а Юве да се втурне в търсенето на цялостния поврат.

В самото начало на втората част последва нова замяна на голове. Нослин още веднъж изведе Верона напред, само че незабавно по-късно Рабио изравни, а макар атакаите на Ювентус до края на мача, резултатът 2:2 остана краен.

Така на върха в класирането е Интер с 63 точки, Ювентус е с мач повече и 54 точки, Милан има 52, а Аталанта оформя топ 4 с 42 пункта преди да изиграе мача си от кръга.

По-рано през днешния ден следващата си издънка позволи и първенеца Наполи, който направи 1:1 с Дженоа вкъщи и съвсем обрече на неуспех очакванията си да се пребори за място в топ 4.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР