Ювентус джуниър камп ще се проведе от 25 до 29

...
Ювентус джуниър камп ще се проведе от 25 до 29
Коментари Харесай

Ювентус ще проведе лицензиран лагер в Стара Загора

Ювентус младши камп ще се организира от 25 до 29 юни на един от терените на стадион „ Берое ” в Стара Загора. Той е проведен от формалния фенклуб на международния италиански гранд в България и Детска футболна академия Комета. В лицензирания лагер, който се организира за повторно в България, ще вземат участие изявени треньори на Юве.

Участниците ще получат цялостна екипировка и дарове, ще учат италиански и британски език. Таксата е сред 700 и 900 лв., според от настаняването. Кампът се провежда от на фенклуба на Ювентус в България и на Детска футболна академия Комета. Домакин на лицензирания лагер е кметът Живко Тодоров.

„ Никога не съм крил, че съм огромен почитател на Ювентус и това беше и повода фенклубът да избере Стара Загора за провеждането на кампа. Заедно ще създадем едно хубаво преживяване за децата и треньорите на „ Берое ”, които ще имат достъп до образованието. Инициативата е доста потребна освен за Стара Загора, само че и за България ” – сподели пред публицисти Живко Тодоров.

„ На 25 юни Стара Загора става черно-бяла, поради Ювентус. Това е един формат, който е международен, лицензиран от торинския клуб ” – изясни Костадин Крантев, представител на фенклуба на Ювентус в България и на Детска футболна академия Комета.

„ Кампът е доста подобаващ за подрастващите, защото треньорите от Италия съумяват да ги научат на дисциплинираност, на отговорност. Полезен е и за българските треньори, защото придобият друг опит, какъвто един международен футболен клуб може да предложи ” – съобщи Елена Тодоровска – представител на фенклуба на Ювентус в България и на Детска футболна академия Комета.

Имената на треньорите ще станат ясни на по-късен стадий, според от броя на децата в обособените възрастови групи. Организаторите на кампа, които са сертифициран сътрудник на Ювентус Академия, могат да предлагат отличилите се гении с цел да получат улеснен достъп до кампове в Италия.

Ювентус младши камп ще завърша на 30 юни с конференция с присъединяване на италиански и български футболни треньори, на която ще бъде разисквана методиката на торинския гранд, с която завоюва седма поредна шампионска купа и 13-а Купа на Италия. Извън кампа звезда на Ювентус ще посети Стара Загора, само че името към момента се пази в загадка.

Регистрациите към този момент са отворени до изчерпването на потенциала на кампа, а искащите да получат повече информация за благоприятни условия и условия могат да го създадат във Facebook. Всички въпроси към присъединяване и записването на деца могат да се изпращат и на e-mail [email protected], на телефон 0898 340 503, 0888 477 740, или след предварителна спогодба в офиса на уредниците на бул. „ Черни връх “ 75 в София.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР