Юсуфа Мукоко продължава да приковава вниманието върху себе си. 16-годишният

...
Юсуфа Мукоко продължава да приковава вниманието върху себе си. 16-годишният
Коментари Харесай

Звезда на Борусия Дортмунд държал приятелката си заключена насилствено

Юсуфа Мукоко продължава да приковава вниманието върху себе си. 16-годишният нападател на Борусия Дортмунд бележи гол след гол за юношите на вестфалци, но също по този начин явно е, че води и много плевел метод на живот.

Германският “Bild” твърди, че младият футболист е бил замесен в скандал с полицията, откакто е държал заключена приятелката си у дома.

Разследващите органи за признали, че 23-годишното момиче е претърпяло сериозен душевен тормоз в резултат на дейностите от младока.

Според източник до полицията младата жена е удостоверила, че е била заключвана срещу волята си, само че е отказала да повдигне обвиняване. Прокуратурата също следва да се разбере дали ще продължи следствието. Очевидно е, че двойката е претърпяла разкол между тях. При случая Мукоко е трябвало да си тръгне от къщата, с цел да участва на футболна среща, а тогава той е заключил дамата в къщи с желанието да продължи полемиката по-късно.

Мукоко, който е обещаващият правоприемник в нападението на Борусия на Ерлин Халанд, е най-младият футболист, дебютирал и вкарвал гол в Бундеслигата. Младият футболист с камерунски корени също по този начин игра и в Шампионска лига за дортмундци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР