Юсейн Болт загуби финал на 100 метра! При това с

...
Юсейн Болт загуби финал на 100 метра! При това с
Коментари Харесай

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Болт загуби финала на 100м на Световното!

Юсейн Болт загуби край на 100 метра! При това с тичане, а не след провал! Случи се на Световното състезание в Лондон. Ямайската легенда даже приключи трети!Гатлин пресече след 9.92 секунди, Коулмън записа 9.94, а Болт остана с 9.95.
Победител е стана американецът Джъстин Гатлин, а втори е Крисчън Колумън, също от Съединени американски щати. Препълненият стадион в Лондон още веднъж освирка крепко Гатлин още преди старта.

Припомняме, той беше хващан два пъти с допинг и по новите правила трябваше от дълго време да е пенсиониран от пистата, написа Оффнюз. Гатлин не се тормози от освиркванията и изненада Болт и Коулмън, които водеха люта борба един до друг.

Новият международен първенец падна и се поклони пред Болт, който разгласи отричане с края на това международно състезание. Той ще има опция да го направи със злато на щафетата 4 по 100 метра. Но знае ли човек освен това американско завръщане.

Гатлин чака тъкмо 12 години за международна купа, до момента в който траеше терорът на Светкавицата. Болт, международен рекордьор в спринта, имаше единствено един изгубен край от сънародника си Блейк, само че след провал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР