Юсейн Болт успя да изненада феновете си, разкривайки че отново

Юсейн Болт успя да изненада феновете си, разкривайки че отново ...

Юсейн Болт стана баща за втори път


Юсейн Болт успя да изненада феновете си, разкривайки че отново е станал баща.
Спринтьорът сподели семейна снимка по случай Деня на бащата, на която освен дъщеря му Олимпия, присъстват и синовете му Тъндър и Сейнт, както и приятелката му Каси Бенет. Засега не е ясно точно кога са се появили близнаците. Бенет също публикува семейния кадър, поздравявайки приятеля си за Деня на бащата. „Честит ден на бащата на моята вечна любов. Ти си опората на това семейство и най-прекрасният баща на тези мъници“, написа тя в социалните мрежи.

Олимпия Болт се роди през май 2020 година, а името ѝ беше разкрито пред света два месеца по-късно. Преди раждането спринтьорът постоянно публикуваше новини около бременността на приятелката си, но това не се случи преди появата на близнаците. Именно заради този факт множество фенове сметнаха, че Тъндър и Сейнт може да са родени чрез сурогатна майка. Този слух обаче бързо беше опроверган, след като Бенет сподели видео, на което се вижда, че е в напреднала бременност. На него тя позира заедно с Болт и дъщеря им Олимпия.

Юсейн Болт все още държи световните рекорди в дисциплините на 100 и 200 метра бягане, което го прави най-бързият мъж на планетата. Той се отказа от спорта през 2017 година, след което се опита да играе професионално футбол, но реши да прекрати кариерата си през 2019 година. В момента спринтьорът се занимава с няколко бизнес начинания, включително и управлението на собствената си марка електрически скутери, която носи името Болт.

Източник: tialoto.bg