Юсейн Болт напусна австралийския Сентръл Коуст Маринърс, след като двете

...
Юсейн Болт напусна австралийския Сентръл Коуст Маринърс, след като двете
Коментари Харесай

Болт вече не е част от Сентръл Коуст Маринърс

Юсейн Болт напусна австралийския Сентръл Коуст Маринърс, откакто двете страни не реализираха съглашение за контракт. Бившият рекордьор на 100 и 200 метра се причисли към клуба през лятото за,,неопределен подготвителен интервал “. Той означи два гола за отбора предишния месец в предсезонна контрола.

,,Бих желал да благодаря на притежателите, управлението, играчите и почитателите на Сентръл Коуст Маринърс за това, че ме приветстваха в техните редици. Пожелавам им триумф през новия сезон “, споделя Болт в изказване, оповестено от Маринърс.

Президентът на клуба Шон Милекамп съобщи, че решението да не разчита на Болт е от чисто времева позиция, само че не изключи опцията той още веднъж да заиграе за австралийци.,,Не успяхме да реализираме съглашение в нужните времеви рамки, само че в никакъв случай не казвай в никакъв случай – Юсейн може още веднъж да е част от тима “, изрази вяра Милекамп.,,Всички искахме да се реализира договорка. Никой нямаше подозрение, че това е вярното нещо за клуба, само че действителността е друга “, добави президентът.

Малко откакто завърши с леката атлетика през предходната година, Болт стартира тренировки с Борусия Дортмунд в Германия, Мамелъди Съндаус в Южна Африка и норвежкия клуб Стрьомгодсет. Преди да дойде в Маринърс, 32-годишният някогашен спринтьор съобщи, че е бил потърсен от няколко нискоразредни европейски тима. Агентът на ямаеца показа по-рано, че Болт е отхвърлил оферта от малтийския първенец Валета за двугодишен контракт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР