Юристката Велина Атанасова е новият председател на общинската организация на

...
Юристката Велина Атанасова е новият председател на общинската организация на
Коментари Харесай

Велина Атанасова е новият председател на БСП-Стара Загора

Юристката Велина Атанасова е новият ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия в Стара Загора.

Тя бе определена през днешния ден на съвещание на 49-та конференция на социалистите. Това стана с очевидно гласоподаване, откакто останалите петима номинирани от главните организации претенденти си направиха самоотвод. Единствен от тях Борис Боричев не участва в залата, а изпрати по електронната поща на делегатите отхвърли си да взе участие в конкуренцията. До избора на нов ръководител се стигна откакто досегашният Валентина Бонева подаде оставка, откакто 8 години бе отпред на организацията.

Велина Атанасова благодари на делегатите за доверието да управлява в идващите две години най-голямата в региона организация на Българска социалистическа партия. „ Очаква ни доста сериозна работа и по тази причина ще разгадавам на всеки един от вас. Ще набелязваме дребни победи в гонене на огромната цел – по-силна Българска социалистическа партия ”, бяха първите й думи към залата. Атанасова уточни, че локалните избори следващата година ще бъдат предизвикателство пред организацията, а задачата е да се усили присъединяване на социалистите в Общинския съвет. „ Основният фокус ще бъдат младите – ще се стремим да притеглим повече младежи към лявата концепция. Ще стартираме да работим в комисиите към Общинския съвет на Българска социалистическа партия по избрани локални политики с дейното подпомагане на съветниците ни, с цел да бъдем потребни на старозагорци в решаването на проблемите на града ”, съобщи Атанасова.

В конференцията взеха присъединяване министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков, националният представител от левицата Момчил Ненов и Катя Георгиева, член на ИБ на Българска социалистическа партия. „ Повече разсъдък за на следващия ден, ясни послания към старозагорци и бъдете мощни, стимулирани и единни ”, обърна се към социалистите Георгиева. Делегатите одобриха докладите за работата на общинската организация на Българска социалистическа партия и на Групата общински съветници.

––––-

Велина Атанасова е родена през 1973 година Завършила е ГПЧЕ „ Ромен Ролан ” и „ Право ” във ВТУ „ Св.св. Кирил и Методий ”. Адвокат в АК-Стара Загора и член на Адвокатския съвет. Член на ИБ на Общинския съвет на Българска социалистическа партия и на Областния съвет. Участва в управлението на Българския антифашистки съюз. Омъжена с две деца.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР