Юристката Силви, която многократно изтъкваше физическите и умствените си качества,

...
Юристката Силви, която многократно изтъкваше физическите и умствените си качества,
Коментари Харесай

След смъртни заплахи Алек изхвърли Силви, тя реве: Направи грешка! Като мен няма да намериш

Юристката Силви, която неведнъж изтъкваше физическите и умствените си качества, е следващата дама, която завърши присъединяване си в любовното риалити „ Ергенът “.
Тя не получи по този начин мечтаната роза от Алек след меко казано трагичната вечер, която всички участници претърпяха.
По време на коктейла преди церемонията, съквартирантките й Милена и Кристина разкриха пред останалите девойки извънредно притеснителни елементи за Силви, които са останали отвън обсега на камерите.
След като юристката беше отстранена от Надя в една от игрите и беше лишена от шанса да отиде на самостоятелна среща с Алек, това същински я ядоса. Още пред останалите тя се обърна към Надя с думите, че ще съжалява, само че в стаята гневът й стигнал до доста по-големи размери. Гримьорката Кристина разкри, че Силви заплашвала, че ще отмъсти, като даже ще откри хора, които физически ще се саморазправят с врагинята й, счупвайки главата или краката й. Тя знаела за такива хора, които против дребна сума, биха свършили работата.
Парфюмеристката Милена също удостовери, че е станала очевидец на шокиращата дрънканица на адвокатката и не скри, че се опасява както за личния си живот, по този начин и за здравето на останалите девойки.
Самата Силви изрично отхвърли да е говорила с Надя след играта и не скри разочарованието си, че е вкарана в конспирация. Тя се опита да изясни своята позиция и на Алек, само че той очевидно не й повярва. И в последна сметка точно тя не получи роза и завърши присъединяване си в „ Ергенът “, предава Марица.
„ Алек този път направи неверен избор. Този път не съумя да избере истината и да спечелва справедливостта. Със сигурност ще му липсвам, тъй като такава стойностна жена няма да може да откри на никое място на света “, съобщи Силви на изпроводяк.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР