Юристът Михаил Тодоров, който от днес влиза в Надзорния съвет

...
Юристът Михаил Тодоров, който от днес влиза в Надзорния съвет
Коментари Харесай

Михаил Тодоров: Попов, а не Божков е собственик на "Левски"

Юристът Михаил Тодоров, който от през днешния ден влиза в Надзорния съвет на " Левски ", съобщи, че новият притежател на клуба се споделя Георги Попов, а не Васил Божков.

Попов е един от доближените до предприемача и постоянно е обявяван за негова " дясна ръка ". Двамата имат дялове в няколко компании, които се занимават с образуване на хазартни игри.

В Надзорния съвет на " сините " с изключение на Попов и Тодоров влезе и Александър Тумпаров. Те бяха определени с цялостно болшинство и заемат местата на Спас Русев, сина му Евгени Русев и именития бранител Кирил Ивков.
Георги Попов е новият притежател на " Левски " (ВИДЕО) Бизнесменът е "дясна ръка " на Васил Божков
На конференцията след Общото заседание Михаил Тодоров разгласи, че постоянно е бил левскар и занапред ще се среща с проблемите на клуба.

Снимка: Lap.bg

" Може да се каже, че съм представител на почитатели в Надзорния съвет. Досега съм бил почитател, който е посещал мачовете. Винаги съм бил левскар. След тази покана имам малко по-сложна задача и по-големи функционалности да оказвам помощ на " Левски " в неговото развиване. Все още не мога да ви кажа каква е визията, тъй като ме избраха преди един час. Тепърва ще встъпвам в проблемите, детайлите и всичко, което касае клуба ", бяха първите думи на новия член на Надзорния съвет.



" Клубът дължи пари на някогашни притежатели, не мога да уточнявам сега за каква сума става въпрос. На по-късен стадий ще бъдат ясни точните суми и ще се търсят решения, с цел да бъдат отстранени тези тежести ", добави Тодоров.

" Досега постоянно съм бил на стадиона, в бранш " B ". Не мисля, че в ложите ще се усещам добре. Смятам да продължа да заедно съм с приятелите си в бранш " В " - добави той, уточнявайки - " Васил Божков? Собственик на клуба е Георги Попов, той е вицепрезидент на " Нове Холдинг ". Бе публикувана декларация до медиите, че всички структури на компанията стоят зад плана. Георги Попов е представител на Васил Божков и притежател на " Левски ", това е. Аз бях поканен и от Божков, и от Попов. Нито за момент не се замислих дали да приема ",

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР