Юрист и експерт комуникации спориха по Нова тв за това

...
Юрист и експерт комуникации спориха по Нова тв за това
Коментари Харесай

Цеков и Инджов в спор дали сегашните избори имат връзката с местните

Юрист и специалист връзки спориха по Нова тв за това дали резултатите от сегашните избори биха повлияли на тези от локалните:  

Борислав Цеков, правист

Мълчанието е здравословно в сегашната обстановка. Мълчанието е осъзнаване какъв брой е чуплива ситуацията, демонстрира схващане на отговорността, че би трябвало да се сформира държавно управление и всеки непремерен ход или изказване може да налее непотребна неприятна сила в този развой, само че значимото е, че съгласно мен, Демократична България си дават сметка за залога България да има парламентарно държавно управление, което застава ясно зад дневния ред на страната като страна от свободния свят и за възвръщаме своята дейна позиция в Европейски Съюз и НАТО. Вече втора година България е сложена в изолираност. Демократична България е систематична групировка, остаряла, с опит. Политическа партия имат неизживяно политическо детство с емоции. Местните избори не са сериозен мотив пред националния интерес, пред това, че страната би трябвало да има държавно управление и че партиите са определени там да сформират държавно управление, а не да мислят за бъдещи кметове. 

Иво Инджов, специалист връзки

Значи Политическа партия и Демократична България да отпишат локалните избори, да зачеркнат тези хубави резултати, и да се разпадне нещо, което занапред може да дава плодове. Със сигурност връщането на дейната роля на България в света е желателно да се случи, само че то може да изчака. Да настъпи префигуриране на политическото пространство на картата на локалната власт. За Политическа партия и Демократична България има прелъщение да поддържат едно експертно държавно управление на ГЕРБ, само че не е ясно кое ще вземе връх. Добрата игра е градивна съпротива. Добрият вид е Политическа партия и Демократична България да бъдат в съпротива и да се готвят за локалните избори. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР