Юрген Клоп явно бе раздразнен след загубата с 3:4 от

...
Юрген Клоп явно бе раздразнен след загубата с 3:4 от
Коментари Харесай

Юрген Клоп към журналист: Нещо не си във форма 


Юрген Клоп очевидно бе нервиран след загубата с 3:4 от Манчестър Юнайтед на четвъртфиналите от ФА Къп. Ливърпул водеше и в постоянното време, и в продълженията, само че с късни удари „ алените дяволи “ стигнаха до един от най-паметните си обрати в последните години.

Пред британските медии Клоп още веднъж се оплака от натоварения график и от многото си контузени футболисти. Но пред един норвежки публицист не сдържа нервите си, обиди го и прекъсна изявлението.

Репортерът попита германеца за какво в играта на Ливърпул е липсвала скорост в продълженията, имайки поради, че „ алените “ са известни точно с този жанр.

На което Клоп отговори: „ Въпросът ви е малко тъп. Явно не ни гледате постоянно, другояче бихте ме питали за какво имаме толкоз доста сила в други мачове. Не знам какъв брой мача изиграхме към този момент, не знам и Юнайтед какъв брой е изиграл, само че това е спортът. Разочарован съм от въпроса ви, само че вие очевидно си го харесвате. “

Репортерът продължи: „ Значи сте изиграли прекалено много мачове. Това ли е повода? “ Това въобще не се хареса на Клоп, който напускайки изявлението, сподели: „ О, апелирам ви се. Явно не сте във форма. Нямам нерви да се занимавам с вас. “
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР