Юрген Клоп описа бившият полузащитник на Ливърпул Емре Джан като

...
Юрген Клоп описа бившият полузащитник на Ливърпул Емре Джан като
Коментари Харесай

Юрген Клоп поздрави Борусия Дортмунд за избора с Джан и Халанд

Юрген Клоп разказа някогашният полузащитник на Ливърпул Емре Джан като съвършеният футболист, който можеше Борусия Дортмунд да притегли. Както е известно, някогашният клуб на Юрген Клоп взе халфа от Ювентус в последния ден на трансферния пазар.

Джан прекара четири години на „ Анфийлд”, а при Клоп той работи за три години, след което отиде със свободен трансфер в италианския клуб. 26-годишният полузащитник ще играе чартърен на „ Сигнал Идуна Парк” до края на сезона, след който ще може да бъде изплатен против 26 милиона евро от отбора, воден от Люсиен Фавър.

Клоп прекара седем години в Борусия и е наясно по какъв начин почитателите на клуба биха приели Емре Джан в тима им, а също по този начин поздрави „ жълто-черните” за закупуването на Ерлинг Халанд от Ред Бул Залцбург, против който Ливърпул игра на два пъти в Шампионската лига.

„ Много съм благополучен за Борусия Дортмунд и Емре Джан. Това е победа и за двете страни. Емре просто е съвършеният състезател за този клуб. Борусия взе страховит футболист, който може да играе на няколко позиции и има сериозна работна нравственос. Вярвам, че ще реализира доста триумфи във втората половина на сезона, изключително след закупуването и на Халанд”, приказва Клоп пред немски медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР