Юрген Клоп е толкова харизматичен, колкото и да е, когато

...
Юрген Клоп е толкова харизматичен, колкото и да е, когато
Коментари Харесай

Шест пъти Юрген Клоп беше тежък губещ и загуби хладнокръвие, след като напусна телевизионно интервю

Юрген Клоп е толкоз харизматичен, колкото и да е, когато завоюва - само че е известно, че демонстрира друга страна, когато разочарованието надделее него.

Неделя беше още един образец, защото босът на Ливърпул се опита - и по-късно не съумя - да сдържи страстите си след загубата им в продълженията от Манчестър Юнайтед във ФА Къп, което постави завършек на очакванията им за четворката. Клоп несъмнено е помислил, че тимът му е спечелил, когато Харви Елиът означи.

Но два гола за по-малко от 10 минути подсигуряваха, че Юнайтед надви над своите противници. Сблъсъкът беше шестият мач на Ливърпул за 19 дни, до момента в който те не престават да се борят на доста фронтове. След това Клоп беше разпитан за какво на тима му липсва нормалната активност, като босът на алените цитира количеството мачове, които са изиграли.

След това той беше разпитан дали играят прекалено много игри, преди да напусне на изявление онлайн, само че не и без разлъка. Клоп сподели на репортера: „ Очевидно не сте в страхотна форма и н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР