Юрген Клоп е казал какво да прави след това, след

...
Юрген Клоп е казал какво да прави след това, след
Коментари Харесай

Следващата роля на Юрген Клоп, решена от съпругата Ула – 11 години след като тя блокира трансфера на Манчестър Юнайтед

Юрген Клоп е споделил какво да прави по-късно, откакто напусне Ливърпул от брачната половинка си – и това не е първият път, когато тя режисира неговия бъдеще.

Клоп към този момент не ръководи командите на " Анфийлд " след съвсем девет години отпред, четвъртото най-дълго ръководство в историята на Висшата лига. Така че не е изненадващо, че той се радва другата му половинка Ула Сандрок да взема решенията в персоналния им живот вместо него.

И към този момент вниманието на германеца надалеч няма да бъде обвързвано с дупката. Вместо това Ула ще го подложи на неговите стъпки в кухнята и на дансинга.

„ Има няколко неща, които Ула ми сподели – би трябвало да се науча да сготвям и да отивам на клас по танци “, сподели Клоп пред Sky News предишния месец. „ Казах, че не желаете да имам отмора, тъй като в случай че го направя, ще стартира работа след четири седмици още веднъж!

„ Вероятно би трябвало да се науча да сготвям, с цел да мога най-малко да подготвя закуска или каквото и да е. Това ще бъде първият път в живота ми, в който нямам същинска визия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР