Юношите старша възраст на „Първа Атомна“ загубиха при резултат 2:1

...
Юношите старша възраст на „Първа Атомна“ загубиха при резултат 2:1
Коментари Харесай

Юношите на Първа Атомна записаха две загуби, децата отсрамват с разгром

Юношите старша възраст на „ Първа Атомна “ изгубиха при резултат 2:1 от отбора на „ Янтра “ Полски Тръмбеш в петия кръг от шампионата на зона „ Велико Търново “, откакто не се възползваха на 100 % от головите положения, които сътвориха.
В шестия кръг от шампионата „ Първа атомна “ ще посрещнат на личен терен тима на „ Бдин “ /Видин/. Мачът ще се играе на 18 октомври, сряда, на стадиона в Ботев парк.
Юношите младша възраст на „ Първа Атомна “ не съумяха да надделеят над домакините от „ Чавдар “ /Бяла Слатина/ по време на гостуването си в четвъртия кръг на шампионата на зона „ Враца “. Резултатът от 3:0 идва като втора загуба в този полусезон след една такава и две равенства досега, а треньорът на младшата Николай Ганчев го отдава частично на кадровите проблеми с контузени футболисти и на по-малката възраст на децата в тима.
Най-малките футболисти /деца родени 2007-2008 година/ отсрамиха „ Първа Атомна “ и безусловно разгромиха тима на „ Чавдар “ /Бяла Слатина/ с резултат 5:1 в среща от шампионата на „ Футбол 7 “. Като голмайстори в дуела с по две безкомпромисно точни попадения се отличиха Мартин Красимиров и Янислав Йотов. За оформянето на крайния резултат един път се разписа и Ивайло Методиев.
„ Хубава победа след добра игра за нас. Момчетата играха дисциплинирано, отговорно и заедно. Поздравявам ги за успеха! Продължаваме да упражняваме и се готвим за идващите си срещи “, изясни треньорът на децата Станислав Йорданов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР