Юношите на Левски спечелиха вечното дерби с ЦСКА и продължават

...
Юношите на Левски спечелиха вечното дерби с ЦСКА и продължават
Коментари Харесай

Левски нанесе първа загуба на ЦСКА във волейболното дерби при юношите

Юношите на Левски завоюваха безконечното дерби с ЦСКА и не престават с отличното си показване в група „ А ” на държавното състезание по волейбол, където имат 5 победи от 5 мача и 15:0 геймова разлика.

В зала „ Левски София ” момчетата на треньора Христо Цветанов надделяха " алените " с 3:0 (25:20, 25:20, 25:21) и съумяха да нанесат първа загуба през сезона на ЦСКА, който е втори в класирането.

В идващия кръг Левски гостува на Славия на 26 ноември.

„ Направихме нужното, с цел да спечелим и то с 3:0 безконечното дерби с ЦСКА. Играхме със усърдие и въодушевление. Ние си имаме нашите проблеми и в офанзива, и в посрещане. Всеки мач дава индикации за това, върху, което би трябвало да работим, с цел да подобрим. С Николай Желязков се разбрахме Александър Къндев, Кристиян Титрийски и Константин Чипев, който в този момент е с контузия, да се концентрират върху подготовката на мъжете и надлежно да не ги употребяваме при юношите. Иначе несъмнено съм удовлетворен от представянето. Да спечелиш с 3:0 против ЦСКА е супер. „ Червените ” имат добър тим и считам, че ще бъде един от главните ни съперници за първото място ”, разяснява след мача Христо Цветанов.

Неговите ученици пазят купата си от предишния сезон при юношите.

„ Синият ” тим при девойките също продължава с победния си ход в група „ А ” на държавното състезание. Момичетата на треньора Петър Шопов се оправиха с отбора на Хектор, като завоюваха също 3:0 (25:4, 25:6, 25:10) вкъщи. Левски е водач във краткотрайното класиране с пет победи. Следващата неделя тимът гостува на Славия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР