Юношите на Берое до 15 години завършиха на трето място

...
Юношите на Берое до 15 години завършиха на трето място
Коментари Харесай

Юношите на Берое разбиха Олимпик Марсилия

Юношите на Берое до 15 години приключиха на трето място в мощния интернационален шампионат „ Белспорт Къп “ в Полша. Момчетата, водени от Радостин Александров и Пламен Петров, бяха на втора позиция, само че изгубиха в последния мач и сграбчиха бронза в конкуренцията, осведоми Beroe.bg. След „ зелено-белите “ в шампионата останаха Лестър, Черноморец (Одеса), Висла (Краков), Шльонск (Вроцлав), Олимпик (Марсилия), Баник (Острава), Бромапойкарна и други.

Най-запомнящите се представяния в шампионата бяха безапелационната победа над Олимпик (Марсилия) с 4:0 (нито един различен тим не съумя да вкара повече от гол на французите), триумфът със замайващ поврат с 2:1 над Шльонск (Вроцлав) и успеха над Висла (Краков) още веднъж с 2:1.

„ Невероятно показване на нашите деца. Оставихме отлични усещания и малко на брой вероятно чакаха да сме в шампионския поток, че и да стигнем до почетната стълбичка. Не сме надалеч от тези тимове, дори в противен случай. Показахме, че против отборите, които играят най-хубав и първокласен футбол можем да бъдем най-силни и да се надиграваме сполучливо ", разяснява след награждаването наставникът на Берое U15 Радостин Александров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР