Юношите до 16 години на хандбалния Спартак се класираха трети

...
Юношите до 16 години на хандбалния Спартак се класираха трети
Коментари Харесай

Хандбалистите до 16 години на Спартак трети за Купата на България

Юношите до 16 години на хандбалния „ Спартак ” се класираха трети в шампионата за Купата на България.

Във финалната четворка в Бургас варненци победиха „ Шумен ” с 28:22 и изгубиха от „ Локомотив ” (Мездра) с 23:32 и домакина „ Фрегата ” с 21:29.

„ Това, което постигнахме, бе максимумът. Ние имаме единствено 8 равностойни хандбалисти, защото другите са по-малки, а и отстъпвахме по физическата мощност на противниците. Но момчетата са надарени и добре механически, и откакто укрепнат физически с времето, могат да станат почтени попълнения на представителния ни отбор. ”, съобщи треньорът на „ Спартак ” Пенко Златев.

Спартаклии имат и една самостоятелна премия - Емилиян Димитров бе избран за най-хубав вратар, и дружно със съотборника си Любомир Пенков попадна в Златната седмица на шампионата. Пенков влезе идеалния тим като дясно крило. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР