Юношеският отбор на Локомотив (Пловдив) до 19 години постигна домакинска

...
Юношеският отбор на Локомотив (Пловдив) до 19 години постигна домакинска
Коментари Харесай

Дунав удари греда, но това не бе достатъчно срещу Локо

Юношеският тим на Локомотив (Пловдив) до 19 години реализира домакинска победа с 2:0 над Дунав (Русе) в мач от 12-ия кръг на Елитната група. Головете за триумфа над " драконите " осъществиха Октай Юсеин и Илиян Томов.

Още във 2-ата минута, след безредие в наказателното поле на гостите, Октай Юсеин стреля и изведе " черно-белите " напред за 1:0.

Последва отдалечен изстрел на Филип Колев, който мина настрана от задачата. В 33-та минута Локомотив удвои своята преднина. Октай Юсеин получи топката в наказателното поле на " драконите ", напредна и подаде към Илиян Томов, който се разписа за 2:0.

В самия завършек на първото полувреме състезател на Дунав нацели страничната греда на вратата на Йордан Йотов.

През втората част възпитаниците на Димитър Палазов продължиха да управляват дейностите на терена и можеха да стигнат до нови попадения. В 53-ата минута Огнян Памуков нацели от близка отдалеченост напречната греда, а в идващите 15 минути два рискови удара на Октай Юсеин минаха на сантиметри от задачата.

След успеха Локомотив е на 10-та позиция в Елитната група с актив от 17 точки. В идващия кръг пловдивчани гостуват на Марек (Дупница).
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР