Юношеският национален отбор на България по футбол до 17 години

...
Юношеският национален отбор на България по футбол до 17 години
Коментари Харесай

Юношеските национали победиха отново Молдова

Юношеският народен тим на България по футбол до 17 години (родени 2002 година) реализира втора победа над връстниците си от Молдова в контролна среща, играна в Бояна. Днешният мач приключи с победа с 2:0, като футболистите на селекционера Марчо Дафчев вкараха по едно попадение във всяко полувреме.

Дафчев направи няколко промени в стартовия състав и това се отрази позитивно на качеството на играта. След няколко пропуща, българските национали разумно откриха резултата в 29-ата минута. Християн Петров с глава прати топката в мрежата, засичайки центриране от корнер на Емил Ценов. Малко по-късно вратарят на молдовците с тъга мазета в корнер бомбен шут на Мартин Д. Петков от свободен удар.

Картината не се промени и през второто полувреме, а нашите стигнаха до второ попадение с помощта на левия бранител Венцислав Богданов. Той получи топката на границата на наказателното поле, нападна самоуверено и я резервира с малко шанс, само че ударът му не остави късмет за стража на гостите 2:0.

Двата тима се срещнаха и в сряда, като тогава България победи с 3:1. И двата тима се приготвят за европейските квалификации, като тези на нашия състав са в края на месеца в Словения.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР