Юношеският национален отбор до 17 години на България се изправя

...
Юношеският национален отбор до 17 години на България се изправя
Коментари Харесай

Португалия застава на пътя на лъвчетата за класиране на ЕП

Юношеският народен тим до 17 години на България се изправя против този на Португалия във втория си мач от група 8 на последната фаза на квалификациите за класиране на Европейско състезание. Срещата на „ Жоао Кардосо Стейдиъм “ започва в 18:00 часа и ще може да я наблюдавате онлайн в уеб страницата Gong.bg .

И двата тима влизат в тази среща като спечелили от първата си среща, откакто дребните „ лъвчета “ съкрушиха с 1:0 Финландия, до момента в който домакинът на „ файнъл-стейджа “ се оправи с 4:1 с другия тим от групата - Република Ирландия.

Евентуален триумф през днешния ден ще отвори вратите на България към класиране на Европейското състезание в Израел идния месец май. Аут за днешния мач са бранителите Мартин Георгиев и Захари Стоянов. Двамата са осъдени поради насъбрани жълти картони.

На 29 март е последният мач на „ лъвчетата “ против Републка Ирландия. Победителите в осемте групи от Елитния кръг плюс 7-те втори тима с най-хубави индикатори против първия и третия в своята група, ще се класират за европейските финали. България U17 доближи до тази фаза, откакто в първия квалификационен шампионат завоюва по безапелационен метод първото място в компанията на Сърбия, Хърватия и Лихтенщайн.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР