Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години. Това заяви в

...
Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години. Това заяви в
Коментари Харесай

Организацията ни изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината: Н.Марков, Величие

" Направихме най-впечатляващата акция за миналите 35 години. " Това съобщи в изявление за БНР полк. Николай Марков, водач на Политическа партия " Величие " - седмата политическа групировка, която влиза в новия парламент.

По думите му, " Величие " е " единствената партия, която направи в 50 града срещи, всички зали бяха претъпкани, оповестени онлайн срещи по 4 часа ".

" Понесохме доста плесници ", акцентира той.

" Нас не ни гледат с положително око. Цялата акция, която се разви против нас, беше и от систематичните, и от опозиционните партии. Най-голямата офанзива получихме от " Възраждане ". Ние не се борихме за техните гласове. Ние се обърнахме към негласуващите хора. "

Запитан какво парламентарно държание може да се чака от новата групировка, Николай Марков означи, че биха давали поддръжка " за избрани тематични неща ", само че няма да бъдат аналог на " Възраждане ".

Марков даде обещание " пример на европейско политическо говорене за начало ".

" Тази провинциална експанзия в българския парламент мислим да я приключим ", посочи той.

" В Народното събрание ще катастрофират два свята. Там сега се намира тази дълбока провинциална нападателна незначителност, която нас ни смущава да дефилира от трибуната на тези институции. "

Запитан дали при някаква догадка биха оспорили финалните резултати от парламентарните избори, водачът на " Величие " изясни, че ще реагират още по-остро от дейности по правосъден ред, " в случай че има фрапантни случаи, в които някои хора си разрешават да употребяват страната като бащиния ".

Сред задачите на партията той уточни " работещи институции и работещи политиции добави, че ще осветяват разнообразни процеси.

" Беше уязвена държавността ", безапелационен е Марков. Според него в Народното събрание има " доста нелоялни политици – и към законите, и към страната ", чиито дейности следва да бъдат разобличени.

Реалполитиката ни интересува, съобщи полк. Николай Марков в предаването " Преди всички ".

През целия избирателен ден през вчерашния ден Марков беше деен в обществените мрежи. В един от постовете си той разгласи, че " машините за гласоподаване една след друга излизат от строя. "

" Имаме информация от всяка точка на света посредством построената международна мрежа от почтени българи. Някои от тях са забележими, другите - незаконни! Нашата организация построи мощна международна мощ от стимулирани бойци на светлината. Не единствено българи. Всеки опит за пробив в системата ще се обезврежда незабавно. Воюваме за България с нулева приемливост към враговете на Родината. Поставили сме опитни сътрудници във всички горещи точки, в това число в държавните институции. И до врага.

България се връща на жителите Престъпниците завършват ", написа още той.

В различен пост пък той разгласи резултатите от изборите за цялостна имитация.

" С тези подправени проценти поддръжка, които дават на Политическа партия " Величие " се подиграват с гласоподавателите, не на Марков и Михайлов! Ние знаем, че поддръжката за нас е огромна. Стотици гласоподаватели се обаждат и са подготвени на прекаленост, с цел да защитят истината. Битката ни продължава и ще продължи до възобновяване на справедливостта ", написа той.

Нашият резултат е доста над 4% преграда, само че живеем в мафиотизирана страна, в която изборите се продават и търгуват. Това гласи първият коментар след изборите на полк. Марков.

Според него изследванията и анализите на социолози, политолози и публицисти са били манипулирани, откакто не са съумели да уловят високата изборна интензивност за „ Величие “. Той също по този начин счита, че техният резултат е доста над чертата от 4%, съобщи той пред БГНЕС.

В същото време полк. Марков съобщи, че „ Величие “ не е срещу НАТО и Европейски Съюз.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР