Юношата на ЦСКА-София Божидар Чуканов заяви, че цел номер 1

...
Юношата на ЦСКА-София Божидар Чуканов заяви, че цел номер 1
Коментари Харесай

Божидар Чукунов: Когато ми се обадиха от ЦСКА, започнах да треперя

Юношата на ЦСКА-София Божидар Чуканов съобщи, че цел номер 1 постоянно му е била да играе за представителния тим на " алените ". Играчът, който е на 17 години и сега е на първия си лагер с мъжкия тим, даде първото си изявление за CSKA.BG.

Офанзивният футболист претърпя интервенция на коляното през март предходната година, само че към този момент е възобновен и подготвен да се потвърждава с алената фланелка.

" Това е сбъдната фантазия. Още като започнах да играя футбол в школата на ЦСКА, цел номер 1 ми е било да играя за мъжкия тим. Когато ми се обадиха по телефона, че отпътувам на лагер с първия тим, започнах да трептя от неспокойствие. Претърпях тежка травма, не съм играл от март месец, само че в този момент коляното ми е много по-добре ", сподели Чуканов.

Божидар показа, че всички в отбора се отнасят добре с него и му оказват помощ да се приспособява, а също по този начин описа по какъв начин по-опитните футболисти се майтапят с него по време на лагера.

Една от огромните очаквания на българския футбол съобщи, че е крепко стъпил на земята. Той показа, че през 2014 година, откакто изкара 2-седмични проби в британския Ливърпул, се е главозамаял, само че травмата го свалила на земята.

" Тази травма ми сподели, че би трябвало да наведа главата и да работя по-усърдно и с воля и темперамент да реализира триумфи ", сподели Чуканов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР