Юношата на Левски Радослав Цонев няма да има шанс да

...
Юношата на Левски Радослав Цонев няма да има шанс да
Коментари Харесай

Вместо в Серия А, Ради Цонев ще играе при аматьори

Юношата на Левски Радослав Цонев няма да има късмет да играе в Серия А. Той е благосъстоятелност на Лече, който си извоюва място назад в италианския хайлайф, само че полузащитникът не попада в проектите на спортно-техническия щаб за новия сезон.

Точно по тази причина управлението прави действия да го преотстъпи в третодивизионния Казертана. На процедура двата клуба са се договорили за преотстъпването му чартърен в границите на актуалната акция, като всичко зависи от отговора на самия футболист.

Цонев по този начин и не може да се пребори за място в Лече. Миналия сезон, когато някогашният отбор на Валери Божинов към момента беше в Серия Б, той беше преотстъпен през пролетния дял на други дилетанти - Витербо, за които вкара 3 гола в 18 мача.

По всичко наподобява, че полузащитникът няма бъдеще в Лече и ще би трябвало да търси нова дестинация пред себе си. Той има контракт с представителя на Серия А до 30 юни 2020 година и в случай че бъде преотстъпен в този момент за цялостен сезон, очевидно повече няма да се върне там.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР