Юношата на Левски Мартин Петков говори за ситуацията в Украйна.

...
Юношата на Левски Мартин Петков говори за ситуацията в Украйна.
Коментари Харесай

Мартин Петков: В Украйна е страшно, трябва ни помощ!

Юношата на Левски Мартин Петков приказва за обстановката в Украйна.
Нападателят сега е част от Черноморец Одеса, където мина през тази зима от „ сините ”. Той съобщи, че държи да се прибера в България, като същото е желанието и на другия футболист на морския отбор – Борислав Цонев.

„ Трябваше да имаме подготовка. Събраха ни целия тим и ни споделиха, че всичко е прекъснато – състезание, подготовка. Всичко. Засега огромна суматоха в Одеса няма. Но се усеща напрежението. Притеснителното е, че това, което се случва в другите краища на Украйна, може да пристигна и тук. Говорят за боен спор и напрежение, само че това си е война! Ние не желаеме да оставаме повече тук. Няколко чужденци сме – 7-8 индивида “, съобщи Мартин.

От управлението на Черноморец Одеса ни споделиха да не си тръгваме. Да не изпадаме в суматоха и че всичко ще затихне. Днес ни трансферираха в един хотел. Хората са деликатни с нас.

Аз, Боби и останалите чужденци обаче сме безапелационни. Здравето ни е най-важно. Най-голямото ни предпочитание е да се приберем в нашите домове при фамилиите и околните ни. Не знам дали ще футболната ни кариера ще продължи в Черноморец (Одеса). Този въпрос въобще не стои сега на напред във времето.

Сега главното е да се върнем в България, само че се появи значителен проблем. Не можем да намерим с какво да пътуваме. Няма по какъв начин със аероплан. Търсим кола, рейс. През Молдова и Румъния ще се пътува – това е задачата. Но най-малко към този момент нямаме обезпечен транспорт. Търсим транспорт. Наши познати са се свързали с посолството ни в Киев. Чакаме и от други места разновидности да пътуваме. Доколкото знаем, има реакция и от българското държавно управление за разкриване на пунктове за евакуация. Не искам да оставам в този пъкъл “, безапелационен беше Мартин Петков пред Блиц.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР