Юношата на Ботев Пловдив и настоящ играч на - Асен

...
Юношата на Ботев Пловдив и настоящ играч на - Асен
Коментари Харесай

Интервю: Коя книга чете 16-годишното откритие на Левски и какво си пожела за 2022 година?

Юношата на Ботев Пловдив и сегашен състезател на - Асен Митков, даде изявление пред клубната телевизия по време на лагера на тима в турския курорт Белек.
Полузащитникът на " сините " съобщи, че се е подготвил добре физически по време на първия стадий от подготовката и няма самообладание за началото на втория. 16-годишният халф описа и по какъв начин е сменил Пловдив със София:
" Чувствам се доста добре физически и съм стимулиран за втория стадий от подготовката. Баща ми е потомствен левскар, само че не ми е налагал мнението си в никакъв случай, а пък майка ми не взима отношение, когато става въпрос за футбол. Когато Йончо Арсов, Петър Карачоров и Тодор Симов пристигнаха да ме убедят, да мина в най-великия тим в България, аз самичък взех решението ", разясни Митков.
" Не съм се тормозил, когато Стоилов ме избра за титуляр в първите два мача от подготовката. Разликата сред юношеския и мъжкия футбол обаче е извънредно огромна. По-опитните ни оказват помощ, признателен съм им за това. Аз имах вяра, че ще стигна до тук. Един футболист би трябвало да поставя старания, както на, по този начин и отвън терена ".
" От идването на Станимир Стоилов научих доста, той промени динамичността в играта ми. Няма заплаха да се главозамая. Знам, че без божията помощ нищо няма да стане ", отсече младокът.
" В свободното си време чета книги или извозвам малко време в интернет. В момента чета на Ван Бастен автобиографията. За 2022-а година си поисквам здраве - за себе си и фамилията ми. Пожелавам си също Купата на България. Аз също взех своя виртуален билет за мача с Марибор. Само Левски! ", сподели пред " Левски ТВ " Асен Митков.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР