Юнона е щастливката, която смята скоро да мине под венчило.

...
Юнона е щастливката, която смята скоро да мине под венчило.
Коментари Харесай

Изненада! Юнона стяга сватба

Юнона е щастливката, която счита скоро да мине под венчило. Двамата с обичания ѝ са дружно от шест години, само че до този миг тя по-скоро не открехваше завесата към персоналния си живот.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Yunona (@yunonaofficial)

Тайнственият предприемач не спирал да ѝ угажда и да я радва със скъпи дарове. На процедура той сбъднал и фантазията ѝ да посети Австралия и даже подготвил изненадата точно там. В Сидни се случва и най-романтичното предложение за брак за изпълнителката. Разбира се, щом сама се похвали за това в обществените мрежи, значи е повече от щастлива. На яхта, посред водата, със постройките на града в далечината двамата към този момент публично стартират да градят живота си дружно.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Yunona (@yunonaofficial)

За Юнона се заприказва преди години и около връзката ѝ с Нончо Воденичаров. Певецът, който бе прочут и като кмет на Раднево, почина по време на присъединяване си в “Сървайвър ”. Като причина за гибелта му бе посочен солиден инфаркт, въпреки и в Мрежата да се тиражираха и други версии. Независимо от страшния удар, певицата съумя да се съвземе и да продължи живота си. Сегашният ѝ сътрудник бил със забележителни финансови благоприятни условия, което му разрешава, естествено, стремително да сбъдва фантазиите ѝ.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР