Юни е в разгара си и сме готови за летни

...
Юни е в разгара си и сме готови за летни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : романтика за Девите, финансов риск за Водолеите

Юни е в разгара си и сме подготвени за летни страсти. Ето какво ни вещаят за втората седмица на първия летен месец! 
Овен
При вас, Овни, седмицата ще стартира малко нерешително и несигурно, само че към четвъртък множеството от вас ще се усъвършенстват и ще наберат сили. Към края на седмицата проектите ви да бъдат сполучливо осъществени. Препоръчително е да сте деликатни по отношение на общуването си с другите и да не казвате незабавно, нещата които ви хрумват, тъй като има риск да развалите връзките си с някого от обкръжението поради прекомерна искреност и припряност.
Телец
Вие, Телци, ще сте влюбени и много мечтателни при започване на седмицата. По всяка възможност ще имате сърдечен боязън и неспокойствие към човек, който от дълго време ви е влезнал под кожата. След четвъртък ще се насочите към решение на служебни или парични въпроси и по всяка възможност ще сте извънредно продуктивни.
Близнаци
Ако сте родени под знака Близнаци, при започване на седмицата може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще трансформират мирогледа ви. След четвъртък ще съумеете да блеснете в службата и да извършите усещане на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с другари и съидейници.
Рак
При вас, Раци, ще има новости и нововъведения в службата и при сътрудниците при започване на седмицата. Възможно е да подпишете значими контракти или да сключите печеливши покупко-продажби, с които да се откроите пред колектива.
След четвъртък не е изключено да имате задължения около възрастен родственик, около дома или фамилията ви.
Лъв
Вие, Лъвове, ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вероятно по отношение на разпределението на фамилния бюджет. Постарайте се да сте задоволително толерантни и да виждате и противоположната позиция. По този метод ще сте оптимално справедливи и по-добре ще стигате до консенсус.
В службата е допустимо да ви се наложи да замествате болен сътрудник или да поемате повече задания от нормално.
Дева
Ако сте родени под знака на Девата, се чака седмицата ви да е много ексцентрична и изпълнена с неочаквани обрати и изненади. Не е изключено да се натъкнете на забавни хора, с които да започнете нова взаимна активност или да заформите другарство. В любовен проект ви чакат сантиментални пояснения и приятни срещи. Постарайте се да сте отрити почтени с обичания човек. Не се опасявайте да говорите за възприятията си!
Везни
Вие, Везни, ще имате непредвидени позвънявания, известия или доставки при започване на седмицата. След четвъртък е доста евентуално да имате задължения по заеми, общи финанси, вложения или наследства. Някои от вас ще си вършат медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или метафизичен въпроси.
Скорпион
Вие, Скорпиони, се чака при започване на седмицата да извършите усещане на значими за вас хора. Някой от вас ще показват нови придобивки, други ще обявяват връзка пред останалите, до момента в който трети ще създадат огромен пробив в службата си. Към края на седмицата огромна част от вниманието ви ще се върти към финансовите ви каузи. Ще си вършиме равносметка и ще се пробвате да сте спестовно настроени и прагматични.
Стрелец
При вас, Стрелци, може да се чака да изникнат спорове в фамилията при започване на седмицата, на които ще бъде значимо да не обръщате внимание, с цел да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен родственик да има потребност от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка възможност ще съумеете да се насладите на време с колегата или децата.
Козирог
Ако сте родени под знака на Козирога, се чака да сте ексцентрични и изобретателни през седмицата. Хората ще ви харесват и ще ви поддържат в начинанията. Бъдете деликатни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате. След четвъртък е допустимо да ви се наложи да се отстоявате и потвърждавате пред човек, който считате за престиж.
Водолей
Вие, Водолеи, ще сте доста грижовни и в услуга на другите при започване на седмицата. Ще обръщате огромно внимание даже на хора, които познавате неотдавна, което не е изключено да провокира ревнивост при най-близките ви, които може да се почувстват подценени или застрашени. След четвъртък съществува риск от недомислени разходи и загуба на пари. Каквото и да вършиме, най-важното е да запазвате салдото и да не се изхвърляте.
Риби
При вас, Риби, се чака седмицата да бъде сполучлива и цялостна с благоприятни условия, както за личностно, по този начин и за професионално развиване. Много е евентуално досегашен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо съществено, с капацитет за развиване.
След четвъртък е допустимо да решите да измененията или подобрите визията или режима си на хранене.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР