Юмрукът на Радев роди партии, коалиции, които не разбират материята.

...
Юмрукът на Радев роди партии, коалиции, които не разбират материята.
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Юмрукът на Радев роди партии и коалиции, които не разбират материята

Юмрукът на Радев роди партии, обединения, които не схващат материята. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар по отношение на актуализацията на бюджета и протичащото се в Народното събрание към гласуването на държавната сметка.

„ Просто не схващат материята. А материята е, че бюджетът е най-важният политически закон. И той се извършва от държавно управление с болшинство. Искат да угодят на диктатора Радев, който изви ръцете на Народното събрание и да актуализират бюджета. Забележете - актуализира се този от предходната година”, изясни той.

Те залагат бюджета за последваща година, за бъдещите разноски, за идващото държавно управление, което е длъжно да ги извършва, разяснява още Борисов. Той напомни за обвиняванията против ГЕРБ за 50-те лв. добавки за пенсиите и акцентира, че в този момент те са станали 120 лева плюс процентно нарастване.

" Защо Радев се е концентрирал единствено да завоюва и това, в действителност, което се прави сега, е единствено в сгода на Румен Радев? За да си завоюва изборите и идващото държавно управление, което пристигна или би трябвало политически да се самоубие, като понижи всички тези разноски и той единствено да излиза и да изяснява какъв брой е положително било служебното държавно управление ", сподели водачът на ГЕРБ.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/521710542292787
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР