Юлияна Дончева е българска бизнес дама и телевизионна водеща, бивш

...
Юлияна Дончева е българска бизнес дама и телевизионна водеща, бивш
Коментари Харесай

Юлияна Дончева разкри пред БЛИЦ кое е най-вредното модно залитане в храненето и посочи големите заблуди за продуктите и отслабването!

Юлияна Дончева е българска бизнес дама и телевизионна водеща, някогашен депутат. Омъжена е за ММА бореца Станислав Недков - Стъки. Има двама синове. Тя от години се интересува от здравословен метод на живот и хранене. Наскоро излезе и първата ѝ книга отдадена точно на здравето. БЛИЦ я потърси, с цел да ни опише какво я е предиздвикало да написа, елементарно ли е било, какво е научила, до момента в който е създавала книгата и какво следва оттук насетне. Ето какво ни отговори:

- Премиерата на книгата Ви „ Код алено: Моята истина за храната “ беше неотдавна. Как се роди концепцията за нея, какъв беше процесът, по какъв начин стартира всичко?

- Аз от доста години се занимавам с верен метод на хранене. Не приказвам за здравословен, тъй като тази дума към този момент се изхаби. От многочислените препоръки, които дават хора които схващат и не толкоз от здравословно хранене. Всеки към този момент дава препоръки. Аз съм от хората, които персонално се е справил с съвсем 50 кг. от личното си тегло поради първата ми бременност, когато минах 100 кг. Тогава започнах да се интересувам от методите, по които бързо мога да вляза във форма, тъй като водех телевизионно предаване, което не позволяваше такава визия, каквато имах в този миг.

Интересът ми се ускори, когато се омъжих за Станислав. Той по това време беше деен състезател и се срещах всекидневно с негови треньори и хора, които дават отговор за метода на вярно хранене на дейните спортисти. Исках да мога да му подготвям храната по метод, който е най-подходящ за един деен състезател. Неговите треньори Ирина и Георги Делчеви, които са с интернационален опит и приготвят доста международно известни персони, ми дадоха насоките за едно в действителност вярно, здравословно хранене.

Започнах да ползвам тези способи върху хората от моето семейство и другари, близки. Всички започнаха да претърпяват корекции в тежестта. Установих, че тези мои практики, очевидно работят и взех решение да направя едно телевизионно предаване, в което да опиша и да покажа храните, които ни работят добре.

- А за книгата самото писане беше ли ви елементарно?
- Аз бях натрупала доста в действителност материал. Знаех извънредно доста неща като технология на подготвяне на храни, по какъв начин да чистим храната от нездравословни замърсители. Трябваше някак да облека тази информация в едно. Това беше многото работа в писането.

- Докато подготвяхте книгата и минахте през всевъзможни отзиви, коя е най-голямата илюзия, която срещнахте, по отношение на вярното хранене и здравословния метод на живот?
Има доста заблуди, може би няма да мога да кажа коя е най-голямата. Първата илюзия е, че би трябвало наложително да се закусва заран. Аз съм показала, че има два разновидността - хора, които могат да закусват и които не могат. И в двата случая съм посочила какво би трябвало се да прави, в случай че решим да отслабваме, или да се усещаме енергични денем.

Кои са другите огромни заблуди за отслабването, които е разкрила Юлияна Дончева и цялото изявление с нея четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.

Интервю на Цанка ДОНКОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР