Юлиян Борисов, собственикът микробуса - ковчег, разкри още подробности от

...
Юлиян Борисов, собственикът микробуса - ковчег, разкри още подробности от
Коментари Харесай

Собственикът на буса от катастрофата край Микре: Съсипан съм

Юлиян Борисов, притежателят микробуса - ковчег, разкри още детайлности от страшната кастрофа, лишила живота на деветима край Микре.

" Съсипан съм, устните ми лепнат, имам високо кръвно, просто не знам какво да си мисля, това е ужасяваща покруса, доста, доста страшна, аз съм пред инфаркт, доста съм зле ", призна той и разкри, че пътува към мястото на нещастието, написа „ Блиц”.

Юлиян Борисов сподели още, че на микробуса е била осъществена техническа инспекция съгласно условията и всичко било изрядно. " Шофьорът, който е умрял, се споделя Марио, на 49 години, беше доста добър експерт, доста ми тежи, доста. Няма по какъв начин да е по негова виновност, един от най-отговорните ми хора ", призна Юлиян Борисов.

Междувременно стана ясно, че 20 души са настанени в Ловешката болница след злополуката край село Микре. Това заяви доктор Анка Георгиева, изпълнителен шеф на МБАЛ „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ – Ловеч. Тя посочи, че жертвите на мястото на пътнотранспортното произшествие са били шест.

„ Част от потърпевшите са в София, другите занапред следва да се приведат. Останалите са настанени по отделенията. Има и трима в по-леко положение, които ще останат за наблюдаване през нощта. Има двама умряли – един по пътя и един в болничното заведение “, добави доктор Георгиева. Припомняме, че преди минути здравният министър Кирил Ананиев, който е на мястото на нещастието, заяви за общо девет жертви.

тагове бус злополука микре собственик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР