Юлия Скрипал, дъщерята на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал,

...
Юлия Скрипал, дъщерята на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал,
Коментари Харесай

Юлия Скрипал била отровена дни след като получила достъп до тайна банкова сметка?

Юлия Скрипал , дъщерята на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал, е била отровена дни откакто получила достъп до загадка банкова сметка със 150 000 лири стерлинги , написа английският в. " Дейли мейл ".

Парите в сметката принадлежали на брата на Юлия - Александър, който умрял при мистериозни условия в Санкт Петербург предходната година.

Сумата била от продажбата на къща, която Александър имал във Англия със брачната половинка си Наталия. След като те се развели, Наталия продала парцела и дала половината пари на Александър. Той ги внесъл в загадка сметка в неназована съветска банка. След гибелта на Александър Сергей Скрипал получил достъп до сметката и в края на февруари дал пълномощие на Юлия, с цел да разполага с нея .

Подробностите бяха разкрити от племенницата на Сергей Скрипал - 45-годишната Виктория Скрипал. Тя се готви тази седмица да пътува за Англия, с цел да посети Юлия Скрипал в болничното заведение в Солсбъри. Британските управляващи се готвят да й издадат виза, тъй че тя да бъде първият член на фамилията , който да се види с Юлия.

Виктория научила от съветски дипломати, че Юлия към този момент отваря очи, може да се храни и да пи е и даже да споделя по няколко думи.

Виктория споделя, че Юлия имала загадъчен другар , за който имала желание да се омъжи. Според Виктория той бил чудноват мъж, който живеел с Юлия в жилището на татко й Сергей в Москва. След като Юлия Скрипал бе отровена в Солсбъри на 4 март, нейният другар даже не се обадил на роднините й.

Има догатки, че по незнайни аргументи съветските медии крият самоличността на този мъж , отбелязва английският вестник. Руски вестници показаха, че приятелят на Юлия и майка му работели за компания, близка до съветските секрети служби, добавя " Дейли мейл ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР