Юлия Навальная, вдовицата на Алексей Навални, каза, че ще продължи

...
Юлия Навальная, вдовицата на Алексей Навални, каза, че ще продължи
Коментари Харесай

Вдовицата на Навални: Знам защо Путин уби мъжа ми, ще разкажа всичко

Юлия Навальная, вдовицата на Алексей Навални, сподели, че ще продължи делото на починалия си брачен партньор. Тя насочи и опасност към съветския президент Владимир Путин, казвайки, че знае тъкмо за какво е умъртвил мъжа й и, че ще опише за това в бъдеще.

„ Не трябваше да съм на това място, не трябваше да протоколирам това видео. Трябва да има различен човек на мое място. Но този човек беше погубен от Владимир Путин “, зяви Навальная.

„ Преди три дни Владимир Путин умъртви брачна половинка ми Алексей Навални. Путин умъртви бащата на децата ми “

„ Путин ми лиши най-ценното, което имах. Но Путин също ви лиши Навални.  Заедно с него той искаше да убие нашата вяра, нашата независимост, нашето бъдеще. Да унищожи най-хубавото доказателство, че Русия може да бъде друга, че сме мощни, че сме смели и желаеме да живеем друго. През всичките тези години бях до Алексей. Но през днешния ден желая да съм покрай теб, тъй като знам, че си изгубил толкоз, колкото и аз “, продължава вдовицата на Навални.


Тя споделя, че Путин е умъртвил половината от нея, половината от сърцето и душата й.

„ Но към момента имам другата половина и тя ми споделя, че нямам право да се откажа. Ще продължа делото на Алексей Навални. Продължавайте да се борите за страната ни. Каня те да застанеш до мен. Да споделяме освен тъгата и безкрайната болежка, която ни обгръща и пуска. Моля ви да споделите моя яд “, сподели в апела си Юлия Навальная. „ Ярост и яд към тези, които се осмелиха да убият нашето бъдеще. “

Навална също по този начин означи, че знае „ за какво тъкмо Путин умъртви Алексей “ и че неговите приятели ще опишат за това в близко бъдеще.

В деня на убийството на брачна половинка си, Навальная бе в Мюнхен

Видимо смутена Юлия Навлана излезе пред аудитория на Мюнхенската конференция по сигурността, която се организира в Германия. Само преди минути тя беше научила, че брачният партньор й е умрял в пандиза.

Лицето на Юлия наподобява е подпухнало от сълзи. Тя обаче съобщи, че не знае дали да има вяра на новините, идващи от Кремъл

„ Вероятно всички сте видели ужасните вести, които пристигнаха от Русия през днешния ден. Мислехи си дълго време дали е вярно да дойда тук, до момента в който децата ми са надалеч от мен. Но тогава си споделих: „ Какво би направил Алексей на мое място? Убедена съм, че той би бил тук. Не знам дали да имам вяра на тези ужасни вести, които получаваме единствено от държавни източници в Русия. В продължение на доста години, и вие го знаете добре, ние не можем да имаме вяра на Путин и неговото държавно управление “, съобщи Навална в своята тирада „ Те постоянно лъжат. “

Тя обаче не изключи опцията това да е истина и прикани Путин и вкичките му другари да си получат заслуженото за това, което е пречинил на цялата страна и фамилията й.

„ Ако това е истина, бих желала Путин, целият му щаб, цялото му обграждане, цялото му държавно управление и приятелите му да знаят, че ще бъдат осъдени за това, което направиха с нашата страна, с моето семейство и с моя брачен партньор. Те ще бъдат изправени пред съда и този ден ще настъпи скоро. Искам да прикани целият свят, всички в тази зала, целият свят, да се обединим и да надвием злото. Да надвием ужасният режим в Русия. Този режими и Путин би трябвало персонално да бъдат държани виновни да ужасните неща, които предизвикаха на нашата Русия “, приключи тя.

Смъртта на Навални бе оповестена на 16 феврураи. Тялото му към момента е в неопределеност.

Майката на Алексей Навални не беше позволена в моргата в Салехард. Неговите юристи сутринта на 19 февруари се пробваха да влязат в моргата в Салехард, където се допуска, че тялото на политика е било взето от колонията.

„ Рано сутринта майката и юристите на Алексей дойдоха в моргата. Не ги позволяват вътре. Един от юристите беше безусловно избутан. На въпрос дали тялото на Алексей е там, чиновниците не дават отговор “, сподели прессекретарят на Навални Кира Ярмиш.

Превод: SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР