Юлия Навални, вдовицата на руския опозиционен политик Алексей Навални, който

...
Юлия Навални, вдовицата на руския опозиционен политик Алексей Навални, който
Коментари Харесай

Вдовицата на Навални вече има охрана

Юлия Навални, вдовицата на съветския опозиционен политик Алексей Навални, който умря в пандиза " Полярен вълк " в далечния север на Русия през февруари тази година, сподели през днешния ден, че след нападението против сътрудника на починалия й брачен партньор е решила да наеме телохранител. В изявление за днешното издание на списание Time тя акцентира, че нападението против близкия сподвижник на Алексей Навални Леонид Волков я е принудило да увеличи равнището на персоналната си сигурност.
„ Обмисляхме някои нови протоколи за сигурност. Честно казано, не обичам да обикалям с телохранител. Алексей и аз в никакъв случай не сме имали защита и мисля, че съм наследила част от смелостта му. Много храброст може да докара до неверен ход, тъй че моите сътрудници ме помолиха да наема телохранител ", сподели Навални.

Юлия, която не живее в Русия, сподели, че ще продължи битката на брачна половинка си против съветския президент Владимир Путин.

Въоръжен с чук нападател удари Леонид Волков пред къщата, в която живее в столицата на Литва Вилнюс, през март тази година, счупвайки ръката му и наранявайки крайници му, напомня Reuters.

Литовското контраразузнаване упрекна съветското разузнаване, че стои зад офанзивата, а Кремъл отхвърли да разяснява случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР