Юлия Навална, вдовицата на покойния руски опозиционер , ще направи

...
Юлия Навална, вдовицата на покойния руски опозиционер , ще направи
Коментари Харесай

Юлия Навална ще говори в сряда пред евродепутатите в Страсбург

Юлия Навална, вдовицата на починалия съветски опозиционер, ще направи послание към евродепутатите в Страсбург идната сряда. Това се показва в програмата на съвещанието на Европейския парламент за идната седмица. Преди дни Навална приказва и пред Съвета на Европейски Съюз по външни работи в Брюксел, съобщи Българска телеграфна агенция.

Евродепутатите са поканили Навална в символ на респект към живота и делото на нейния брачен партньор. Предвижда се в четвъртък Екологичен потенциал да одобри резолюция, в която да осъди режима на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и да изрази поддръжка за представителите на съветската съпротива, публицистите и бранителите на човешките права в Русия.

беше разгласен за притежател на премията на Екологичен потенциал за независимост на мисълта " Сахаров " за 2021 година, като оценката получи неговата щерка Даря. Преди дни Юлия Навална обяви, че взема решение да продължи неговото дело и прикани Европейски Съюз да не признава идните президентски избори в Русия на 17 март. Нейният апел беше подсилен и от други представители на съветската съпротива.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР