Юлия Мумджиева, директор Маркетинг и реклама към Българската федерация по

...
Юлия Мумджиева, директор Маркетинг и реклама към Българската федерация по
Коментари Харесай

Юлия Мумджиева: Надяваме се спектакълът да се превърне в традиция

Юлия Мумджиева, шеф Маркетинг и реклама към Българската федерация по художествена гимнастика, беше извънредно удовлетворена от реализирането на следващия сполучлив план на централата - продукцията „ Пловдив посреща Златните момичета”.

Организацията на събитието в зала „ Колодрум” беше дело точно на Юлия Мумджиева, както и на Гергана Йорданова - офис-мениджър на федерацията.

„ Организацията беше супер, всички останаха доста удовлетворени, доста щастливи, доста бисове имаше, доста усмивки. Мислим да го създадем традиция, т.е. да върнем остарялата традиция от преди доста години. Планираме да се случи и в други огромни градове”, показа Юлия Мумджиева.

„ Всички в Пловдив откликнаха по най-хубавия метод, всички доста се радват на девойките, общината ни спомага по всевъзможен метод, благодарим и на представителите на залата, на всички от града и на публиката най-вече”, показа още Мумджиева.

„ Да, мъчно се провежда едно такова събитие, само че ние сме свикнали”, сподели Гергана Йорданова.

Стотици последователи изгледаха продукцията на грациите, в която взеха присъединяване ансамбълът на България, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, както и девойките от разширения състав при дамите. Зрителите станаха очевидци и на доста изненади от страна на уредниците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР