Юлиан Вергов предпочита да избягва жените след бурния скандал с

...
Юлиан Вергов предпочита да избягва жените след бурния скандал с
Коментари Харесай

След скандала с Диана Димитрова: Юлиян Вергов налита на мъже

Юлиан Вергов избира да заобикаля дамите след бурния скандал с колежката му Диана Димитрова. Откакто чаровната брюнетка го упрекна в побой и му аргументи мощен стрес, артистът търси мъжка компания и не го крие. Tой пусна забавна фотография в обществената мрежа, на която се гушка с сътрудника си Иван Радоев. Кадърът във фейсбук провокира двусмислени мнения.
 

В момента Вергов е на турне в Съединени американски щати с Моню Монев и Иван Радоев, като с последния наподобяват много близки. Те показват постановката „ Кафе с рекламация ” пред българската общественост в Америка. На 27 октомври артистите бяха в Бостън. Именно там е направена фотографията, на която Юлиян е прегърнал през рамо сътрудника си, а той е нежно е положил длан върху ръката му. Любопитни са и мненията на почитатели под фотото.

„ И двамата я заслужавате тази пуста обич! ”, написа почитателка на Вергов. „ Много не Ви разбрах! ”, дава отговор звездата.  Потребителите във фейбук обаче не престават с пожелания за романтика и благополучие: „ Бъдете здрави и все по този начин влюбени! ”, „ Душички! Готини хора! ”

Юлиан не за първи път е в подозрителна непосредственост с сътрудник. Навремето той беше неразлъчен и с Владо Карамазов. Те имаха куп общи планове, а в свободното си време не се отлепяха един от различен. Ходеха дружно на мъжки почивки – и в България, и в чужбина. С течение на времето обаче се отдалечиха. Вергов не крие, че след разлъката е минал през сложен интервал.

„ Едно от най-големите тествания за мен беше краят на „ Трите мечки ” (театралната му групировка със Захари Бахаров и Карамазов - б.а.). Имаше огромно бъдеще и за малко време ние постигнахме неща, които малко хора са успявали. Всъщност иронично се кръстихме по този начин, тъй като в театъра „ мечка ” е артист, който притегля аудитория. Сами финансирахме плана, не сме взимали държавни пари ”, разказвал е актьорът.

Той е безапелационен, че повода за разпадането на тандема не е финансова. „ Тежко ми е, че се разделихме. Към другарството постоянно ще има път назад. Проблемът е да намериш този път ”, споделял е екранният доцент Банков от сериала „ Откраднат живот ”.

Най-тежкият миг за звездата обаче не е раздялата с Карамазов, а абсурдът с Диана Димитрова. Актрисата първа повдигна завесата над персоналния им живот и издаде, че двамата са имали интимна връзка, само че тя не се развила наред и завършила трагично. Вергов пък се оправда, че колежката му се пробвала да тормози щерка му, което довело до по-бурна реакция от негова страна. По думите му обаче не се е стигало до побой и принуждение. От гилдията поддържаха Юлиан, а Диана беше жигосана като „ неуравновесена ”.

От друга страна, мощно отчаян от нежния пол е и Иван Радоев , с който Вергов се гушка на гореспоменатата фотография. Актьорът, прочут на феновете от шоуто „ Комиците ”, е разведен от години, само че преди време мъчно претърпял раздялата с някогашната си брачна половинка. Дори се преместил  в село Геша, Дряновско, където се скрил от светската суетност и хорските погледи. В оня интервал той съвсем нямал контакти с хора и живеел изолирано.

Запознати настояват, че повода за развода на Радоев се крие в някои негови постоянни изцепки. По това време постоянно му се случвало да се запива с сътрудници след зрелище и да се прибира в дребните часове на нощта. След последния подобен гаф брачната половинка му не издържала и го погнала с плесници и ритници още от вратата, даже го посинила, шушука се в артистичните среди. На идващия ден Иван дори не съумял да се яви на представлението, в което изпълнявал основната роля. Последвали бракоразвод и меланхолия, от която актьорът към този момент е излязъл, само че това му коствало време и старания.

По всички проличава, че Радоев и Вергов имат сходно минало, обвързвано с битови кавги с дами. Може би тъкмо това ги е с сближило. Техни сътрудници издават, че дружбата им към този момент е крепка, само че не е ясно дали ще устои във времето. Напълно допустимо е да се изпокарат, както се случи и с Владо Карамазов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР