Юлиан Вергов е посивял от стрес след скандала с актрисата

...
Юлиан Вергов е посивял от стрес след скандала с актрисата
Коментари Харесай

Зейна дупка в главата на Юлиан Вергов СНИМКА

Юлиан Вергов е посивял от стрес след абсурда с актрисата Диана Димитрова, откриха папараците на „ Уикенд ”. Чисто бяло леке е избило на главата на довчерашния секссимвол на киното и театъра и стои като дупка.
Според негови близки, то се е появило преди няколко месеца и евентуално е в резултат на отрицателните страсти, които Вергов имаше около обвиняванията в побой, които му насочи колежката. Действително, при предходни снимки на Юлиан, не се вижда сходно бяло леке.

Когато попадна в обективите на фоторепортерите ни, набеденият за бияч на дами артист таман си бе поръчал бургер от павилион за бързо хранене в центъра на столицата. Докато чакаше сандвича си с телешко месо, той зяпаше отегчено в телефона си, а изпрати и няколко известия.

В топлия есенен следобяд Вергов беше нагизден спортно – с къси панталони, тениска, маратонки и дълги бели чорапи. На ръката му проблясваше марков часовник, какъвто не всеки може да си разреши. Посребрялата му коса беше подстригана възкъсо, а над дясното ухо зееше дупка с размера на монета и се виждаше кожата – някои биха позволили, че фризьорът се е разсеял и е взел повече с машинката. Всъщност, касае за пигментационно леке, което се е появило в резултат на мощен стрес.

След като някогашната му държанка Диана Димитрова го упрекна в побой, Юлиан почнал да изпитва тревога , което се отразило на пигментацията на косъма му. Днес той наподобява много застарял, само че още си е прекрасен мъж. „ Юли към момента се възвръща от мощния потрес, който изживя. Той даже потърси помощ на психолог, с цел да се оправи със напрежението ”, разкриват другари на Вергов от артистичната колегия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР