Юли се изниза доста бързо и от лятото ни остана

...
Юли се изниза доста бързо и от лятото ни остана
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през август

Юли се изниза много бързо и от лятото ни остана едвам месец. Август, от своя страна, обаче надалеч няма да бъде отегчителен откъм филми и сериали.
 Новите филми и сериали на Netflix през юли
Новите филми и сериали на Netflix през юли

Определено няма да скучаем

Netflix са се погрижили да ни уплътнят свободното времето. Ето и кои са по-интересните заглавия, които ни сграбчиха вниманието за този август.

Dear White People

Колкото и да не ни се желае, расизмът към момента съществува. Има ги и хората, които считат го упражняват - поради цвят на кожата, поради вяра, етнос и така нататък Dear White People ни демонстрира по какъв начин той съществува в американския лицей Уинчестър.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dear White People (@dearwhitepeople) на Юли 18, 2019 в 5:54 PDT

Третият сезон ще го направи още веднъж през протичащото се със Сам, която продължава да показва мнението си в личното си радио шоу. Тук са и приятелите ѝ Трой, Лионел и Коко. Борбата на четиримата чернокожи младежи ще бъде да покажат на връстниците си, а и на възрастните, че цветът на кожата няма никакво значение.

Dear White People е в Netflix от 2 август

Otherhood

Денят на майката - сякаш щастлив мотив за отбелязване - ще се окаже много трагичен празник за Каръл (Анджела Басет), Джилиан (Патриша Аркет) и Хелън (Фелисити Хъфман). И трите имат синове, които живеят надалеч от тях - в Ню Йорк. Но тъкмо като множеството майки, и Каръл, и Джилиан, и Хелън не могат да преглътнат обстоятелството, че дребните им момчета са пораснали и са се отделили от тях.

Ето за какво вземат решение да посетят изненадващо синовете си, с цел да прекарат малко време с тях. А резултатът от хрумването им ще бъде, че трите ще схванат какъв брой огромна потребност имат да трансформират личния си живот, с цел да бъдат щастливи.

Otherhood е в Netflix от 2 август

The Naked Director

Сериалът е истинска японска продукция и е основан на същинска история. И то каква! По занимателен метод и в осем епизода ще проследим пътя на Тору Мураниши - един от първите основатели на порно филми в Япония, който разчупва остарялото мислене на японците по отношение на секса и голотата.

Всичко стартира при започване на 80-те години, когато Мураниши е изцяло пречупен от живота, тъй като бива уволнен от тогавашната си работа и хваща приятелката си в невярност.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mio Sekiguchi (@miogucchi) на Юни 13, 2019 в 6:02 PDT

За похлупак, тя му споделя, че му изневерява, тъй като той не може да я задоволи полово. Точно тогава, когато си мисли, че е блъснал дъното, му хрумва и концепцията за филмите за възрастни.

The Naked Director е в Netflix от 8 август

Wu Assassins

Wu Assassins споделя историята на Кай Джин - млад и процъфтяващ предприемач, чийто татко съумява да открие тайната на антични зли сили. Те го гълтам и го карат да унищожи света.

Типично по китайски, синът му Кай отива в " противниковия лагер ". Той става Wu Assassin и се снабдява със силата и издръжливостта на 1000 антични монаси, пожертвали се в името на положителното. Дали обаче това ще бъде задоволително, с цел да спре татко си, даже и да би трябвало да го убие...

Wu Assassins е в Netflix от 8 август

GLOW

В предходните два сезона видяхме по какъв начин Рут Уайлдър (Алисън Бри) направи всичко допустимо, с цел да реализира фантазията си - да стане актриса. Е, актриса не стана, само че в обезверения си опит въпреки всичко да направи кариера и основа GLOW - група девойки, които демонстрират на публиката, че битката и кечът не са единствено за мъже.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GLOW (@glownetflix) на Юни 25, 2019 в 10:27 PDT

В новия сезон дамите ще схванат, че Лас Вегас в действителност е град на грях и пороци, и макар че събитията им са посещавани и сполучливи, те не се усещат щастливи.

GLOW е в Netflix от 9 август

Sintonia

Сериалът е тийнейджърски, само че с много свежа и друга идея от тези, с които сме привикнали в жанра.

Дони, Нандо и Рита са другари, израснали дружно в Сао Пауло. И тримата са видели най-лошото от града, което включва и рекети, и продажба, и приложимост на опиати. Но никой от тях не се е отказал от фантазиите си. Единственият метод да ги реализиран, е останат дружно и се поддържат - каквото и да се случва. А ще се случва много...

Sintonia е Netflix от 9 август

Diagnosis

Diagnosis е документален филм, основан на публикациите на лекар Лиса Сандърс в The New York Times. Определено си заслужава да се изгледа, освен тъй като тя ги е писала в продължение на 15 години.

В тях тя споделя какво е да се докоснеш до живота на пациенти с най-различни признаци и болести. А общото сред " обектите " й е, че са рядко срещани и, респективно, не толкоз добре проучени.

Това прави и Diagnosis - среща ни с някои от пациентите и техните болести, като ни демонстрира, че през каквото и да прекосяваме, не сме сами.

Diagnosis е в Netflix от 16 август

Green Frontier

В горите на границата сред Бразилия и Колумбия са открити няколко натрупа. Гледката не е по никакъв начин приятна, само че по-лошото е, че няма никаква диря, която да води до хипотетичен причинител. Точно това обаче кара младата детективка Хелена да задълбае в мистерията.

Оказва се, че смъртните случаи надалеч не са най-странното нещо, тъй като в процеса на следствието Хелена се натъква на две дами, които са считани от локалните за безсмъртни. А повода е повече от тривиална - те не демонстрират никакви признаци на стареене. Тогава в картинката се намесва и чужденец, който счита, че локалните крият тайната на безконечния живот.

Green Frontier в е Netflix от 16 август

Mindhunter

Във втория сезон на сериала сътрудниците на ФБР Холдън Форд и Бил Тенч не престават да вървят по стъпките на серийни убийци. Целта им обаче е да влязат в главите на нарушителите, с цел да схванат претекстовете им.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mindhunter (@netflixmindhunter) на Окт 24, 2017 в 6:46 PDT

И във втория сезон всички случаи ще бъдат въодушевени от същински истории. Очаква се това да бъде серийното ликвидиране на общо 28 чернокожи деца в Атланта в интервала 1979/81 година

Сериалът е режисиран от Дейвид Финчър ( " Зодиак ", 2007 година, " Странният случай с Бенджамин Бътън ", 2008 г.).

Mindhunter е в Netflix от 16 август

Sextuplets

Това е комедия, която образно ще ни покаже какво се случва, когато един мъж разбере, че има родственици, за които даже не е и подозирал.

През целия си живот Алън е считал, че е само дете. Сега той чака да стане татко за първи път. Един ден обаче взема решение да потърси биологичната си майка и схваща, че има брат - Ръсел.

Ръсел пък го светва, че в действителност има още четирима братя... След огромния потрес Алън взема решение да тръгне на път из страната, с цел да откри и опознае огромното си семейство.

Sextuplets е в Netflix от 16 август

American Factory

Документалният American Factory ни връща през 2008 година, когато General Motors затварят един от заводите си в Охайо. Няколко години по-късно китайски милиардер взема решение да употребява изоставената постройка и я трансформира във фабрика за автомобилни стъкла - Fuyao Glass America. Желанието на бизнесмена е да назначи 2000 служащи от околните обитаеми места, които да бъдат подготвени от китайци.

Колкото и добра да е тази концепция на напред във времето незабавно изпъква расизмът, тъй като множеството от тези служащи не желаят и да чуят за опцията китаец да бъде техен шеф.

American Factory е в Netflix от 21 август

13 Reasons Why

Измина повече от година откогато Netflix пусна втория сезон на сериала, а положителната вест е, че през август ще забележим и трети.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от 13 reasons Why (@13reasonswhy_13) на Авг 1, 2019 в 11:09 PDT

От тийзъра излиза наяве, че Брис Уокър е мъртъв и полицията проверява гибелта му. Работата обаче е там, че при избрани условия всеки от съучениците на Уокър от Liberty High би могъл да е виновен за гибелта му.

И откакто към този момент е ясно, че третият сезон ще проверява убийството на Брис, дано кажем, че се приготвя и четвърти. Той обаче ще бъде финален.

13 Reasons Why е в Netflix от 23 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР