Юли различен от юни, не само със своето л“, има

...
Юли различен от юни, не само със своето л“, има
Коментари Харесай

Топ астролог: Юли ни носи любов и много уют

Юли друг от юни, освен със своето „ л “, има съображение да ни даде повече лекост и обич. Повече от това събирателно възприятие в което откриваме личната си стойност и полезност. Любовта е любов, приемане и доверие. Обич към нас самите. Приемане на всичко което сме, с всичките си позитивни страни и дефекти. Доверие към личните ни благоприятни условия, към другите и доверие в най-хубавите решения на Вселената. Такъв е юли. Фабрика за мемоари, прелестни прекарвания и доста уют.

Такава е прогнозата на астролога Венета Матева за предстоящия месец, която тя разгласява в обществените мрежи.  " В компанията на ретроградни планети през този месец се прибавят Нептун и Сатурн.

Нептун ще ни донесе ентусиазъм и търсене на повече персонално задоволство и щастливи моменти. Обратната разходка на Сатурн ще ни върне към архитектурните планове на нашите цели, проекти и тактики. Ще ни даде нов взор по остарели проблеми и решения на застинали във времето проблеми ", споделя тя. 

На 6-и юли, ще се случи прелестното Новолуние в Рак, с мирис на обич, покорени върхове и завладени сърца.

Подаръци от него могат да чакат родените на 5-и, 6-и и 7-и март, май, юли, септември и ноември. Те могат да чакат сбъднати фантазии и поддръжка в проектите, дава обещание Матева. 

На 21-ви юли, Луната в Козирог за повторно тази година ще застане в съпротива на Слънцето в Рак и ще провокира нашите мъдри решения, избори и завършени проблеми. Засегнати от процеса ще бъдат родените на 20-и, 21-ви и 22-ри март, май, юли, септември и ноември.

Ето съответна информация съгласно всяка зодия:

ОВЕН: До 12-и юли, Овните е хубаво да правят рутинните си отговорности и да не захващат нищо ново. След тази дата ги чакат служебни похвали, бизнес развиване и повече схващане в персонален проект. Родените в първа декада могат да чакат благополучие в средата и края на месеца. Родените във втора и трета декада ги чакат запознанства носещи им нови благоприятни условия. Същите би трябвало да се пазят от изтощеност до 20-и юли.

ТЕЛЕЦ: Телците имат зелена светлина в проектите си доникъде на месеца. Очаква ги заряд, сила, повече отворени порти и осъществени срещи. В любовта ги чака споделеност и романтика. Във втората половина на месеца ги поучавам да се отдадат на заслужена отмора или да довършват остарели задължения. Родените в първа и втора декада ще се радват на мира. Родените в трета декада ги поучавам да отсрочат рискови задължения и да бъдат мъдри в изборите си.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще срещат поддръжка от звездите във втората половина на юли. До тогава може да се усещат отегчени и изморени от задължения. Нищо обезпокоително няма да се случва, само че повишените им упования за благополучие ще се разминава със спокойното и хармонично време. Във втората половина на месеца ги чака споделеност, любов и съгласие. На най-вече шанс и лукс ще се радват родените във втора декада.

РАК: За Раците месец юли открива океан от благоприятни условия, сантиментални залези и цялостни с сила изгреви. Колекционирайте мемоари, консервирайте наслади и се радвайте на щастливото време. Приемайте даровете на месеца, правете проекти, избирайте умно и не бързайте да се впускате в нови провокации. Времето е хубаво за развиване на креативен гении и разкриване на обич. Внимателни в решенията си би трябвало да бъдат родените в трета декада.

ЛЪВ: Лъвовете могат да чакат лукс във втората половина на месеца. До тогава времето им ще тече гладко, монотонно и изискващо самообладание и неизменност. Вихрушка от вести ще ги застигне след 12-и юли и ще им донесе нови благоприятни условия за развиване и реализация. Звездите ще поддържат родените в първа и втора декада във всяко начинание. Родените в трета декада, поучавам да не вършат внезапни завои и добре да обмислят решенията си.

ДЕВА: За Девите следва динамична първа половина на месеца. Ще имат куп задължения и задания за дотъкмяване. Няма да им липсва сила и мотивация за деяние. Във втората половина на месеца ще ги застигне отмалялост, предпочитание за многообразие и търсене на мира. Съветвам родените в първа и втора декада да трансфорат втората половина на месеца в оазис за отмора и удоволствия. Родените в трета декада имат късмет да реализират високи цели и покажат блестящи резултати на работното си място.

ВЕЗНИ: Везните могат да чакат светлина и попътен вятър в делата след 12-и юли. До тогава ги поучавам да извърнат внимание на обичаните си хора и занимания. Времето е хубаво за работа по остарели планове и запазване на скъпи връзки. Във втората половина на месеца ги чакат прогрес в професионален проект, приятни прекарвания и споделеност. Родените във втора и трета декада имат опция да стартират градивни промени в живота си. Родените в първа декада ще събират плодовете на труда си.

СКОРПИОН: Първата половина на месеца ще предлага на Скорпионите прогрес в делата, триумфи и реализация. Втората половина на месеца ще изиска от тях успокоение и отсрочване на маловажните задания. Жегите ще изискат отмора и занятие с обичани хора и креативен планове. Родените в първа и  втора декада би трябвало да заобикалят натоварване във втората половина на месеца. Родените в трета декада би трябвало да заобикалят рискови инициативи и спортове.

СТРЕЛЕЦ: За Стрелците се обрисува отегчителен и еднообразен интервал до 12-и юли. След това ги настига лавина от вести, информация, завършения и незабравими щастливи моменти.Запознанства, дарове и романтика ще дебнат и ще хващат родените в първа и втора декада. Пред родените във втора декада престоят значими избори и решения, които могат да трансформират живота им. Родените в трета декада ще се радват на схващане, успокоение и естетика.

КОЗИРОГ: За Козирозите следва малко по-лек и съразмерен месец от предходния. В първите 10 дни на юли, компликации в любовта и бизнеса ще имат родените в трета декада. Те би трябвало да загърбят егото си и да бъдат снизходителни към близките. В противоположен случай могат да изгубят скъпи хора и връзки. Родените във втора декада ще изпитват естетика и лекост във всичко, с което се захванат. Родените в трета декада имат динамично и изпълнено с обрати време. За тях дилемите се редят на опашка, а силите не стигат за нищо. Съветвам всички представители на зодията да пестят силите си и да почиват до 22-ри юли.

ВОДОЛЕЙ: Водолейчетата могат самоуверено да се гмуркат в дълбокото до 12 юли. Времето ще им дава поддръжка в бизнеса и в любовта. След тази дата ги поучавам да забавят придвижването си и да си дадат заслужената отмора. Във втората половина на месеца ще се усещат неразбрани, неподкрепени и напрегнати. Нека заобикалят влизането във значими договаряния и споразумяване на персонални връзки. Пред родените във втора декада се откриват нови благоприятни условия в дълготраен проект. Родените в трета декада не би трябвало да се впускат в нови провокации.

РИБИ: За Рибките се обрисува благополучен и изпълнен с магии интервал. Първата половина на месеца ще основава незабравими страсти с обичаните хора, любов и съгласие. Втората половина на месеца им сервира благоприятни условия за запознанства, пътувания и многообразие. На успокоение и релакс ще се радват родените в първа декада. За родените във вторите 10 дни на знака се дава време за корекция и проверка на старите задължения и връзки. Нека върнат към направеното в последните 6 месеца и да поправят грешките си. Родените в трета декада в средата на месеца могат да чакат непредвидени срещи, вдъхновяващи хрумвания и развиване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР